Cosulete cu legume si ceapa rosie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Cosulete cu legume si ceapa rosie

Ingrediente

  • Cosuletele;150 g unt sau margarina,250 g faina,sare,1 ou,
  • ptr umplutura;250 g mix de legume congelate,150 ml ulei,o ceapa rosie,2 oua,250 g crema fina de branza cu smantana,150 g cascaval ras,

Mod de preparare

1Se prepara din faina amestecata cu margarina sau untul moale,sare si oul batut,un aluat omogen care se infasoara in celofanm si se da la rece cel putin 30 min.

2 Se dau in cateva clocote cu apa si sare legumele congelate care apoi se scurg si se lasa sa se raceasca

Se mixeaza bine albusurile cu un praf de sare.Crema de branza se amesteca cu galbenusurile.Se amesteca usor albusurile batute cu galbenusurile amestecate cu branza si legumele fierte si calite un pic in uleiul Unisol

3.Din aluatul rece se intinde o foaie subtire din care decupam cu gura unui pahar,cercuri care mai apoi le asezam in formele unse cu ulei si care se dau la copt cca.15 minute.Se scot din cuptor si se umplu cu amestecul de branza si legume.Deasupra se presara cercuri de ceapa rosie sio se mai dau inca 15 minute la copt.Se opreste focul din cuptor dar cosuletele se lasa sa se raceasca in voie in cuptort apoi se scot din forme si se servesc reci ca aperitiv.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure