1Se prepara din faina amestecata cu margarina sau untul moale,sare si oul batut,un aluat omogen care se infasoara in celofanm si se da la rece cel putin 30 min.
2 Se dau in cateva clocote cu apa si sare legumele congelate care apoi se scurg si se lasa sa se raceasca
Se mixeaza bine albusurile cu un praf de sare.Crema de branza se amesteca cu galbenusurile.Se amesteca usor albusurile batute cu galbenusurile amestecate cu branza si legumele fierte si calite un pic in uleiul Unisol
3.Din aluatul rece se intinde o foaie subtire din care decupam cu gura unui pahar,cercuri care mai apoi le asezam in formele unse cu ulei si care se dau la copt cca.15 minute.Se scot din cuptor si se umplu cu amestecul de branza si legume.Deasupra se presara cercuri de ceapa rosie sio se mai dau inca 15 minute la copt.Se opreste focul din cuptor dar cosuletele se lasa sa se raceasca in voie in cuptort apoi se scot din forme si se servesc reci ca aperitiv.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii