autor:

anuta

» » Aperitive cu brinza

Cosulete cu legume si sos de parmezan

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2016

Ingrediente
pentru 4 cosulete200 g parmezan ras, pentru sosul de parmezan1ou+un galbenus,4 linguri de parmezan ras, 2 linguri de smantana,50 ml ulei de masline,piper alb,sare daca este cazul, umplutura400 g mix de legume congelate

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Legumele se fierb aldente(cca 7 minute de la primul clocot)in apa cu un praf de sare apoi se trec sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga foarte bine.
2.Intr-o tigaie incinsa se presara cate 50 g de parmezan ras,se lasa sa se topeasca apoi se intoarce cu grija cu o paleta si pe cealalta parte dupa care se ia cu paleta si se pune fierbinte pe fundul unui castronel,cescuta sau pahar.La fel se procedeaza si cu celelate 3 cosulete.
3 Se prepara sosul de parmezan mixand la viteza maxima albusul cu un praf de sare pana se intasreste.Galbenusurile se amesteca cu smantana ,uleiul de masline,parmezanul ras si un praf de p-iper apoi punem vasul la bain marin amestecand continuu.Cand sosul se leaga adaugam albusul batut spuma tare si mai lasam 3 minute amestecand continuu.
Cand cosuletele s-au racit se scot de pe forme si se umplu cu legume fierte apoi se servesc ,fiecare,pe farfurie individuala cu sos cald de parmezan
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu legume si sos de parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Barcute cu branza si mac

Barcute cu branza si mac

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea si macul. Drojdia o frecam cu zaharul pana se

6 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza
Cosulete umplute cu crema de branza

Cosulete umplute cu crema de branza

Desfacem foile de placinta .Luam o foaie pe care o ungem cu ulei sau unt topit.Punem suprapuse,ungand

6 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • pentru 4 cosulete200 g parmezan ras
  • pentru sosul de parmezan1ou+un galbenus,4 linguri de parmezan ras
  • 2 linguri de smantana,50 ml ulei de masline,piper alb,sare daca este cazul
  • umplutura400 g mix de legume congelate

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Saratele