Pentru aluat: se amesteca toate ingredientele, apoi invelim aluatul in folie alimentara si il dam o ora la frigider. Intre timp punem intr-o cratita rubarba taiata feliute cu margarina si zaharul si calim rubarba 15 min.
Dupa o ora scoatem aluatul din figider , ungem 4 forme de ceramica cu margarina rupem aluatul in 8 bucati, 4 mai mari si 4 mai mici; intindem cu mana cele 4 bucati de aluat mai mari in forme, apoi mai dam la frigider 15 min, dupa care scoatem formele din frigider , punem umplutura de rubarba care s-a racit intre timp, iar din bucatile de aluat mici formam 4 cercuri de aluat pe care le punem deasupra umpluturii de rubarba si pe care le intepam cu furculita. Dam la cuptorul incins la foc potrivit pentru 30 min.
Se pot servi ca atare sau cu frisca sau sos de vanilie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii