Cosulete de cascaval

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o bucata cascaval
  • ulei pt uns tava

Mod de preparare

Se da cascavalul pe rasatoarea mijlocie. Se pune hartie de copt in tava si se unge cu ulei. In tava unsa de pune cu o lingura cascavalul ras(se fac gramajoare ) la o distanta de 4-5 cm intre ele. Se baga la cuptorul preincalzit si se tin pana se inmoaie cascavalul. Trebuie sa avem pregatit cand se scoate cascavalul 3-4 pahare intoarse cu gura in jos. Se ia bucata de cascaval din tava si se pune pe fundul paharului, luand forma acestuia. Asa se procedeaza cu tot cascavalul. de preferat sa lasam cascavalul sa se raceasca pe pahar. Dupa ce s-au racit se scot si se pun pe farfurie. Se pot umple cu salata de cruditati,salata de vinete, crema de branza etc. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise