autor:

madalina

» » Aperitive

Cosulete de cascaval

Autor: madalina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: madalina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 12 mai 2011

Ingrediente
o bucata cascaval, ulei pt uns tava

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se da cascavalul pe rasatoarea mijlocie. Se pune hartie de copt in tava si se unge cu ulei. In tava unsa de pune cu o lingura cascavalul ras(se fac gramajoare ) la o distanta de 4-5 cm intre ele. Se baga la cuptorul preincalzit si se tin pana se inmoaie cascavalul. Trebuie sa avem pregatit cand se scoate cascavalul 3-4 pahare intoarse cu gura in jos. Se ia bucata de cascaval din tava si se pune pe fundul paharului, luand forma acestuia. Asa se procedeaza cu tot cascavalul. de preferat sa lasam cascavalul sa se raceasca pe pahar. Dupa ce s-au racit se scot si se pun pe farfurie. Se pot umple cu salata de cruditati,salata de vinete, crema de branza etc. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cosulete cu cascaval by Laura Laurentiu

Cosulete cu cascaval by Laura Laurentiu

Se dizolva drojdia in putin lapte cald la care s-a adaugat 1 lingura de zahar, se pun si 2-3 linguri

6 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv oameni de zapada

Aperitiv oameni de zapada

Se mixeaza bine toate branzeturile , se adauga ceapa razuita, piper si sare daca mai este nevoie.Se

10 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • o bucata cascaval
  • ulei pt uns tava

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat