Cosulete din biscuiti cu branza si pepene galben

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Cosulete din biscuiti cu branza si pepene galben

Ingrediente

  • cosulete ;250 g biscuiti Petit Beurre,100 g margarina topita,100 ml miere de albine
  • crema;200 g branza proaspate de vaci,o mana de stafide umflate(inmuiate in apa calda)2 linguri de iaurt,150 g zahar,zahar vanilat
  • decor ;mici figurine din miez de pepene galben

Mod de preparare

1.Se maruntesc biscuitii la robot apoi se framanta bine cu margarina topita si mierea.

Cu aceasta compozitie se tapeteaza in strat mai gros,forme de briose de silicon,care apoi presata de forma,dand-ui forma de cosulete,se dau la rece o ora sa se intareasca(eu le-am bagat la congelator cateva minute).Dupa ce s-au intarit se scot din formele de silicon

2.Se mixeaza branzica dulce cu iaurtul si zaharul,iar atunci cand devine o crema omogena si spumoasa se adauga stafidele .Cu aceasta crema se umplu fiecare briosa,,indesata apoi se decoreaza cu mici figurine decupate din miez de pepene galben.Se mai lasa macar o ora la frigider

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise