1.Se maruntesc biscuitii la robot apoi se framanta bine cu margarina topita si mierea.
Cu aceasta compozitie se tapeteaza in strat mai gros,forme de briose de silicon,care apoi presata de forma,dand-ui forma de cosulete,se dau la rece o ora sa se intareasca(eu le-am bagat la congelator cateva minute).Dupa ce s-au intarit se scot din formele de silicon
2.Se mixeaza branzica dulce cu iaurtul si zaharul,iar atunci cand devine o crema omogena si spumoasa se adauga stafidele .Cu aceasta crema se umplu fiecare briosa,,indesata apoi se decoreaza cu mici figurine decupate din miez de pepene galben.Se mai lasa macar o ora la frigider
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii