Ingrediente
cosulete 250 g biscuiti Petit Beurre,100 g margarina topita,100 ml miere de albine, crema200 g branza proaspate de vaci,o mana de stafide umflate(inmuiate in apa calda)2 linguri de iaurt,150 g zahar,zahar vanilat, decor mici figurine din miez de pepene galben
Dificultate: Medie | Timp: 1h
0 voturi
Mod de preparare
Cu aceasta compozitie se tapeteaza in strat mai gros,forme de briose de silicon,care apoi presata de forma,dand-ui forma de cosulete,se dau la rece o ora sa se intareasca(eu le-am bagat la congelator cateva minute).Dupa ce s-au intarit se scot din formele de silicon
2.Se mixeaza branzica dulce cu iaurtul si zaharul,iar atunci cand devine o crema omogena si spumoasa se adauga stafidele .Cu aceasta crema se umplu fiecare briosa,,indesata apoi se decoreaza cu mici figurine decupate din miez de pepene galben.Se mai lasa macar o ora la frigider
Pofta buna!