Se dau biscuitii la robot sau se maruntesc cu sucitorul.Ciocolata se topeste si se amesteca cu margarina,apoi se toarna peste biscuitii pisati si amestecati cu miezul macinat marunt, se amesteca bine pana se omogenizeaza,apoi aceasta pasta o aranjam in castronele captusite cu folie de celofan,formand peretii cosuletelor cu ajutorul unei linguri,se aseaza unul langa altul,mijii de nuca ,pe marginea peretelui ,viitorului cosulet,apoi se dau la congelator cateva minute(20-25) sa se intareasca.
Intre timp pregatim umplutura,mixand frisca cu branza de vaci si zaharul pudra vanilat apoi se adauga gelatina topita la bain marin si turnata in fir subtire.Se curata cateva fructe,se taie cubulete apoi se incorporeaza in crema de branza.
Se scot cosuletele din castronele,se trag foliile de celofan cu grija apoi se umplu cu crema de branza cu fructe,se orneaza cu feliute de capsuni,kiwi si pepene galben si se dau cca o ora la frigider sa se inchege bine.Se servesc reci decorate cu frisca.
Pofta buna!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii