Cosulete dulci cu fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Cosulete dulci cu fructe

Ingrediente

  • 200g biscuiti fragezi(eu am folosit Petit Beurre)
  • 200 g crema de ciocolata
  • 150 g miez de nuca macinat
  • 150 g margarina Unirea
  • o cutiuta de branza de vaci proaspata
  • 2-3 linguri frisca
  • 100 g zahar pudra vanilat
  • un plic de gelatina
  • o felie de pepene galben
  • 5-6 capsuni mari
  • 2-3 kiwi
  • cateva jumatati de miez de nuca
  • prajit putin

Mod de preparare

Se dau biscuitii la robot sau se maruntesc cu sucitorul.Ciocolata se topeste si se amesteca cu margarina,apoi se toarna peste biscuitii pisati si amestecati cu miezul macinat marunt, se amesteca bine pana se omogenizeaza,apoi aceasta pasta o aranjam in castronele captusite cu folie de celofan,formand peretii cosuletelor cu ajutorul unei linguri,se aseaza unul langa altul,mijii de nuca ,pe marginea peretelui ,viitorului cosulet,apoi se dau la congelator cateva minute(20-25) sa se intareasca.

Intre timp pregatim umplutura,mixand frisca cu branza de vaci si zaharul pudra vanilat apoi se adauga gelatina topita la bain marin si turnata in fir subtire.Se curata cateva fructe,se taie cubulete apoi se incorporeaza in crema de branza.

Se scot cosuletele din castronele,se trag foliile de celofan cu grija apoi se umplu cu crema de branza cu fructe,se orneaza cu feliute de capsuni,kiwi si pepene galben si se dau cca o ora la frigider sa se inchege bine.Se servesc reci decorate cu frisca.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise