autor:

oana

» » Mancaruri cu carne

cotlet cu cascaval si cartofi gratinati

Autor: oana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
4 cotlete de porc, 4 felii de sunca, 4 felii de cascaval, 1 conserva de ciuperci, 2 ardei capia rosii, 1 kg cartofi, 200 ml smantana, 100g cascaval, putin mustar,sare, piper, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cotletele de porc seprajesc intro tigaie pe ambele pati apoi se toarna putina apa sa fiarba inabusit cateva minute. Se adauga sare si piper. Intro forma de yena dreptunghiulara unsa cu ulei se aseaza cotletele de porc se ung cu mustar,se aseaza peste ele feliile de sunca si cele de cascaval. Se presara pe deasupra lor ciupercile scurse de zeama si ardeii. se dau la cuptor sa se gratineze. cartofii in coaja se spala si se pun la fiert cu sare. dupa ce au fiert se lasa sa se raceasca complet, apoi se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Intro alta forma de yena unsa cu ulei se pun cartofii, se toarna smantana si cascavalul ras si se da la cuptor sa se gratineze. coletul se serveste cu acesti cartofi alaturi de o salata de varza cu rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet cu cascaval si cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Creier pane

Creier pane

Se pune creierul in apa rece ca sa iasa bine sangele si se cauta cu degetele eventualele bucatele

42 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui acru-dulce

Pui acru-dulce

Eu am pregatit aceasta mincare in wok. - Se taie pieptul de pui cuburi de 2 cm si se pune intr-o

18 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc
  • 4 felii de sunca
  • 4 felii de cascaval
  • 1 conserva de ciuperci
  • 2 ardei capia rosii
  • 1 kg cartofi
  • 200 ml smantana
  • 100g cascaval
  • putin mustar,sare
  • piper
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui cu polenta graten