autor:

oana

» » Mancaruri cu carne

cotlet cu cascaval si cartofi gratinati

Autor: oana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
4 cotlete de porc, 4 felii de sunca, 4 felii de cascaval, 1 conserva de ciuperci, 2 ardei capia rosii, 1 kg cartofi, 200 ml smantana, 100g cascaval, putin mustar,sare, piper, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cotletele de porc seprajesc intro tigaie pe ambele pati apoi se toarna putina apa sa fiarba inabusit cateva minute. Se adauga sare si piper. Intro forma de yena dreptunghiulara unsa cu ulei se aseaza cotletele de porc se ung cu mustar,se aseaza peste ele feliile de sunca si cele de cascaval. Se presara pe deasupra lor ciupercile scurse de zeama si ardeii. se dau la cuptor sa se gratineze. cartofii in coaja se spala si se pun la fiert cu sare. dupa ce au fiert se lasa sa se raceasca complet, apoi se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Intro alta forma de yena unsa cu ulei se pun cartofii, se toarna smantana si cascavalul ras si se da la cuptor sa se gratineze. coletul se serveste cu acesti cartofi alaturi de o salata de varza cu rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet cu cascaval si cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc
  • 4 felii de sunca
  • 4 felii de cascaval
  • 1 conserva de ciuperci
  • 2 ardei capia rosii
  • 1 kg cartofi
  • 200 ml smantana
  • 100g cascaval
  • putin mustar,sare
  • piper
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pui rumenit - marinat cu rozmarin