autor:

oana

» » Mancaruri cu carne

cotlet cu cascaval si cartofi gratinati

Autor: oana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
4 cotlete de porc, 4 felii de sunca, 4 felii de cascaval, 1 conserva de ciuperci, 2 ardei capia rosii, 1 kg cartofi, 200 ml smantana, 100g cascaval, putin mustar,sare, piper, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cotletele de porc seprajesc intro tigaie pe ambele pati apoi se toarna putina apa sa fiarba inabusit cateva minute. Se adauga sare si piper. Intro forma de yena dreptunghiulara unsa cu ulei se aseaza cotletele de porc se ung cu mustar,se aseaza peste ele feliile de sunca si cele de cascaval. Se presara pe deasupra lor ciupercile scurse de zeama si ardeii. se dau la cuptor sa se gratineze. cartofii in coaja se spala si se pun la fiert cu sare. dupa ce au fiert se lasa sa se raceasca complet, apoi se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Intro alta forma de yena unsa cu ulei se pun cartofii, se toarna smantana si cascavalul ras si se da la cuptor sa se gratineze. coletul se serveste cu acesti cartofi alaturi de o salata de varza cu rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet cu cascaval si cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Placinta pastorului / Shepherd's pie

Placinta pastorului / Shepherd's pie

Intr-o tigaie mai mare (eu am folosit wok-ul) se pune uleiul si se caleste carnea. Se asezoneaza

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu crusta de iaurt

Pulpe de pui cu crusta de iaurt

Se amesteca bine iaurtul cu sucul de lamaie, ghimbirul, boia,sucul de rosii, sofranul,smantana de

9 voturi    9 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc
  • 4 felii de sunca
  • 4 felii de cascaval
  • 1 conserva de ciuperci
  • 2 ardei capia rosii
  • 1 kg cartofi
  • 200 ml smantana
  • 100g cascaval
  • putin mustar,sare
  • piper
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu ciuperci