Cotlet cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc
  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe calite
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • sare, piper, cimbru

Mod de preparare

Cotletul il portionezi, il bati cu ciocanul de carne, il condimentezi si il rumnesti pe gratar.

Calesti ciupercile in unt, adaugi ceapa, condimentele, putina apa si lasi sa scada sosul. La final adaugi usturoiul.

Asezi feliile de carne pe farfurie, peste ele asterni un strat de ciuperci. Servesti cu slata proaspata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor