autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlet cu ciuperci la cuptor

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 noiembrie 2013

Ingrediente
5 felii cotlet de porc fara os, 2 cepe mari, 1 borcan mic ciuperci intregi, 1/2 ardei kapia, 300 gr rosii in suc propriu, 1 lingura pasta de tomate, sare, piper, 3 linguri ulei, 1 lingurita busuioc uscat, 1 catel de usturoi, 1 lingurita unt

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt.
Ciupercile le spalam si le taiem feliute.
Ardeiul kapia il curatam de seminte si il fasii.
Intr-o tigaie incingem uleiul, inabusim ceapa 2-3 minute la foc potrivit, adaugam ciupercile apoi ardeiul kapia.
Acoperim totul cu o cana de apa.
Rosiile le taiem cubulete, le punem in tigaie, apoi pasta de tomate.
Condimentam cu sare, piper si busuiocul uscat.
Lasam totul la fiert 2 minute, apoi tragem tigaia de pe foc si adaugam usturoiul curatam si taiat feliute.
Cotletul il spalam, il tamponam cu un servet, il condimentam cu sare si piper.
Incingem o tigaie antiaderenta si rumenim putin bucatile de carne pe ambele parti.
Ungem un vas termorezistent cu unt, punem jumatate din amestecul cu ciuperci, bucatile de cotlet, apoi restul de ciuperci.
Acoperim vasul cu staniol si il introducem in cuptor pentru 55 de minute.
Scoatem staniolul si mai lasam 10 minute pana prinde o usoara crusta.
Cand este gata scoatem vasul din cuptor, lasam putin la racorit si putem servi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cubulete de porc pe pat de cartofi natur

Cubulete de porc pe pat de cartofi natur

Curatati cartofii de coaja, taiati-i cuburi si puneti-i la fiert in apa cu sare. Cat fierb cartofii

5 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Tartina maxi cu cartofi, branza si carnati

Tartina maxi cu cartofi, branza si carnati

Se spala cartofii cu un buretel si se pun la fiert in coaja in apa rece cat sa-i acopere cu 2-3 cm. Se

18 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013

    Multumesc mult Valentina!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013

    ce bine arata!

  • LUBITA

    LUBITA (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2013

    E bun,foarte bun!!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 5 felii cotlet de porc fara os
  • 2 cepe mari
  • 1 borcan mic ciuperci intregi
  • 1/2 ardei kapia
  • 300 gr rosii in suc propriu
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita unt

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc mult Valentina!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Chiftelute marinate