Cotlet cu sos de morcov

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg cotlet feliat
  • 2 morcovi
  • 2 lingurite de pasta de tomate
  • condimente ( piper boabe, cimbru , dafin, rosmarin)
  • 1 lingurita de zahar

Mod de preparare

Feliile de carne se dau prin faina si sare si se prajesc bine intr-o tigaie cu ulei;

se pun la fiert impreuna cu morcovul ras marunt si toate condimentele si zaharul; dupa cca 1 ora se adauga si pasta de tomate; dupa inca 20 de minute este gata .

OBS : morcovul poate fi cel fiert anterior in supa .

Se serveste cu garnitura de cartofi piure .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise