autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlet cu sos de morcov

Autor: GETA CHIRIAC (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GETA CHIRIAC (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 ianuarie 2007

Ingrediente
1,5 kg cotlet feliat, 2 morcovi, 2 lingurite de pasta de tomate, condimente ( piper boabe, cimbru, dafin, rosmarin), 1 lingurita de zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Feliile de carne se dau prin faina si sare si se prajesc bine intr-o tigaie cu ulei;
se pun la fiert impreuna cu morcovul ras marunt si toate condimentele si zaharul; dupa cca 1 ora se adauga si pasta de tomate; dupa inca 20 de minute este gata .
OBS : morcovul poate fi cel fiert anterior in supa .
Se serveste cu garnitura de cartofi piure .
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu sos de morcov" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pollo italiano si cartofi cu rozmarin

Pollo italiano si cartofi cu rozmarin

Pieptului de pui i se face un buzunar in lungul acestuia si se aseaza cascavalul, rondelele de rosie

8 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Mazare cu carne la cuptor

Mazare cu carne la cuptor

Se toaca ceapa cubulete, curatata si spalata in prealabil, se pune in vasul de yena impreuna cu morcovul

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1,5 kg cotlet feliat
  • 2 morcovi
  • 2 lingurite de pasta de tomate
  • condimente ( piper boabe
  • cimbru
  • dafin
  • rosmarin)
  • 1 lingurita de zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui cu sparanghel