autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlet cu sos de morcov

Autor: GETA CHIRIAC (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GETA CHIRIAC (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 ianuarie 2007

Ingrediente
1,5 kg cotlet feliat, 2 morcovi, 2 lingurite de pasta de tomate, condimente ( piper boabe, cimbru, dafin, rosmarin), 1 lingurita de zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Feliile de carne se dau prin faina si sare si se prajesc bine intr-o tigaie cu ulei;
se pun la fiert impreuna cu morcovul ras marunt si toate condimentele si zaharul; dupa cca 1 ora se adauga si pasta de tomate; dupa inca 20 de minute este gata .
OBS : morcovul poate fi cel fiert anterior in supa .
Se serveste cu garnitura de cartofi piure .
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu sos de morcov" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne

"M'nazalet zahra"- Mancare de conopida cu carne- specifica tarilor arabe

Conopida se desface in buchete mai mari si se spala bine apoi se pune intr-o strecuratoare sa se

12 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de cartofi

Tocanita de cartofi

Se taie marunt toate legumele si carnatul. Se calesc toate ingredientele inafara de cartofi. Dupa

13 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1,5 kg cotlet feliat
  • 2 morcovi
  • 2 lingurite de pasta de tomate
  • condimente ( piper boabe
  • cimbru
  • dafin
  • rosmarin)
  • 1 lingurita de zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Tocanita din piept de pui