autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlet cu sos de morcov

Autor: GETA CHIRIAC (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GETA CHIRIAC (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 ianuarie 2007

Ingrediente
1,5 kg cotlet feliat, 2 morcovi, 2 lingurite de pasta de tomate, condimente ( piper boabe, cimbru, dafin, rosmarin), 1 lingurita de zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Feliile de carne se dau prin faina si sare si se prajesc bine intr-o tigaie cu ulei;
se pun la fiert impreuna cu morcovul ras marunt si toate condimentele si zaharul; dupa cca 1 ora se adauga si pasta de tomate; dupa inca 20 de minute este gata .
OBS : morcovul poate fi cel fiert anterior in supa .
Se serveste cu garnitura de cartofi piure .
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu sos de morcov" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui rumenit - marinat cu rozmarin

Pui rumenit - marinat cu rozmarin

Mod de preparare: Zdrobiti 5 catei de usturoi si amestecati-i cu putin ulei de masline,o lingurita

4 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Raţă pe varză

Raţă pe varză

Raţa se curăţă de ţepi, alte resturi rămase de la ciupelit. Se scot pulpele întregi, aripile

9 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1,5 kg cotlet feliat
  • 2 morcovi
  • 2 lingurite de pasta de tomate
  • condimente ( piper boabe
  • cimbru
  • dafin
  • rosmarin)
  • 1 lingurita de zahar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita