Se decojeste 1 portocala,se curata foarte bine partea alba(este amara) si apoi se taie in felii subtiri,care se fierb 2-3 minute in putina apa.Se scurg bine si se pun deoparte.Intr-o tigaie mare se topeste untul cu uleiul la foc potrivit.Se adauga mustarul si zaharul si se tine pe foc 1-2 minute pana se dizolva zaharul.Se mareste un pic flacara si se aduga cotletele de berbecut,se prajesc 6-7 minute pe ambele parti,acoperind cu sosul din tigaie pana devin maronii.Se scot bucatile de carne.Daca este prea multa grasime in tigaie se scurge putin din ea.Se stoarce in tigaie sucul de la portocala ramasa,se adauga rozmarinul,otetul si coaja de portocala.Se mai fierbe totul 1-2 minute pana ce sosul se reduce la jumatate.Se micsoreaza flacara si se aduga frisca nebatuta si bucatile de portocala scurse,se fierbe inca 2 minute.Se pun din nou cotletele in tigaie si se mai lasa 2-3 minute cu crengutele de rozmarin.Se serveste cu cartofi natur.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii