COTLET DE MIEL CU ROZMARIN SI DOVLEAC

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600gr. cotlete de miel, 3 fire de rozmarin verde, sare, boabe de piper, 4 linguri de ulei, 1/2 de dovleac, 12 rosii mici;
  • Pentru garnitura:300gr. orez Riceland Basmati, curcuma, seminte de pin, 3dl.supa din cubulet, 2dl. vin alb, piper , sare, 1 manunchi de ceapa verde;

Mod de preparare

Cotletele de miel se freaca cu sare, piper si rozmarin tocat, apoi se pune intr-o tava. Se adauga uleiul si putina apa, iar alaturi se aseaza dovleacul curatat si taiat fasii.

Se pune tava in cuptorul preincalzit si se frige la 200*C. Inainte ca preparatul sa se termine de fript, se scoate tava si se sareaza, pipereaza carnea, se adauga rosiile si se lasa sa se rumeneasca.

Intre timp, se pune orezul in ulei, se caleste, se condimenteaza cu praf de curcuma, se adauga supa din cubulet, vinul si se fierbe in cratita acoperita.

Pe un platou se aseaza cotletele de miel, iar alaturi vom pune garnitura:orezul, dovleacul si rosiile. Acompaniem preparatul cu un vin alb sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise