autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

cotlet de porc(ardelenesc)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ceapa, ardei gras, oua, ulei, boia de ardei dulce, piper, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se trec prin 50 g de faina si se inabusa in 50 ml de ulei cu 100 ml de apa, se adauga boia de ardei , piper, sare si cca 1,5 l de apa fiarta. Sosul se fierbe 10 min, apoi se adauga peste cotlet , si se fierbe in continuare la foc moderat,inca 30 min. Din 550 g de faina, oua si 200 ml de apa se prepara o coca din care se fac galuste, care se fierb in apa clocotita cu sare, apoi se racesc in apa rece in sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet de porc(ardelenesc)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
COTLET DE PORC CU CARTOFI PRAJITI SI CIUPERCI

COTLET DE PORC CU CARTOFI PRAJITI SI CIUPERCI

Se spala cotletele, se ung cu ulei si se presara piper si sare. Se pun la prajit in ulei incins Cartofii

0 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet de porc in sos de vin

Cotlet de porc in sos de vin

Cotletele se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se condimenteaza

14 voturi    14 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ceapa
  • ardei gras
  • oua
  • ulei
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Pui la cuptor cu sos de miere şi ceapă roşie