autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

cotlet de porc(bihorean)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ceapa, patrunjel radacina, pasta de tomate, faina, oua, vin alb, sare, boia de ardei dulce, patrunjel verde, chimen

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa in 75 ml de ulei si 100 ml de apa. Separat , ceapa si patrunjellul radacina se inabusa in 75 ml de ulei si 100 ml de apa, se adauga 50 g de faina dizolvata in 50 ml de apa rece, boia de ardei,pasta de tomate, sare, chimen si cca 1 l de apa. Se fierb 10 min.
Se adauga cotletele si se continua fierberea in vas acoperit , pana cand cotletele sunt fierte. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin. Din 550 g de faina, oua, 100 ml de apa si sare se framanta o coca de taitei , care se intinde in foaie cu grosimea de 1 cm.
Se taie patrate mici , care se fierb in apa cu sare apoi se racesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet de porc(bihorean)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet de porc in sos de vin

Cotlet de porc in sos de vin

Cotletele se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se condimenteaza

14 voturi    14 comentarii
2h
Fripturi
Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel

Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel

Intr-un castron adanc punem mustarul, 2 lingurite de apa si patrunjelul tocat marunt, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ceapa
  • patrunjel radacina
  • pasta de tomate
  • faina
  • oua
  • vin alb
  • sare
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
  • chimen

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Varza cu kaizer.