autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

cotlet de porc(bihorean)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ceapa, patrunjel radacina, pasta de tomate, faina, oua, vin alb, sare, boia de ardei dulce, patrunjel verde, chimen

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa in 75 ml de ulei si 100 ml de apa. Separat , ceapa si patrunjellul radacina se inabusa in 75 ml de ulei si 100 ml de apa, se adauga 50 g de faina dizolvata in 50 ml de apa rece, boia de ardei,pasta de tomate, sare, chimen si cca 1 l de apa. Se fierb 10 min.
Se adauga cotletele si se continua fierberea in vas acoperit , pana cand cotletele sunt fierte. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin. Din 550 g de faina, oua, 100 ml de apa si sare se framanta o coca de taitei , care se intinde in foaie cu grosimea de 1 cm.
Se taie patrate mici , care se fierb in apa cu sare apoi se racesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet de porc(bihorean)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
COTLET DE PORC CU CARTOFI PRAJITI SI CIUPERCI

COTLET DE PORC CU CARTOFI PRAJITI SI CIUPERCI

Se spala cotletele, se ung cu ulei si se presara piper si sare. Se pun la prajit in ulei incins Cartofii

0 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel

Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel

Intr-un castron adanc punem mustarul, 2 lingurite de apa si patrunjelul tocat marunt, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ceapa
  • patrunjel radacina
  • pasta de tomate
  • faina
  • oua
  • vin alb
  • sare
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
  • chimen

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui