autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

cotlet de porc(bihorean)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ceapa, patrunjel radacina, pasta de tomate, faina, oua, vin alb, sare, boia de ardei dulce, patrunjel verde, chimen

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa in 75 ml de ulei si 100 ml de apa. Separat , ceapa si patrunjellul radacina se inabusa in 75 ml de ulei si 100 ml de apa, se adauga 50 g de faina dizolvata in 50 ml de apa rece, boia de ardei,pasta de tomate, sare, chimen si cca 1 l de apa. Se fierb 10 min.
Se adauga cotletele si se continua fierberea in vas acoperit , pana cand cotletele sunt fierte. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin. Din 550 g de faina, oua, 100 ml de apa si sare se framanta o coca de taitei , care se intinde in foaie cu grosimea de 1 cm.
Se taie patrate mici , care se fierb in apa cu sare apoi se racesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet de porc(bihorean)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet de porc cu cascaval

Cotlet de porc cu cascaval

Condimentam cotletele de porc cu sare si piper macinat, pe ambele parti. Pregatim aragazul si o

2 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi
Cotlet de porc la Slow Cooker Crock-Pot

Cotlet de porc la Slow Cooker Crock-Pot

Se spala bine cotletul, se sterge cu prosoape apoi se condimenteaza cu sare, piper si condimentele

0 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ceapa
  • patrunjel radacina
  • pasta de tomate
  • faina
  • oua
  • vin alb
  • sare
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
  • chimen

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Shaorma