Reteta postata pe: 20 august 2007
Ingrediente
PENTRU 2 PERSOANE, 1 KG COTLETE DE PORC, 0.5 KG ARDEI GRAS (TAIAT JULIENNE), 200 GR.CEAPA ALBA(TAIATA PESTISORI), 50 GR.SOS CHILLI, 50 ML.VIN ALB, 100 ML.SUC DE ROSII, 100 ML.ULEI DE MASLINE, SARE,,
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
COTLETELE DE PORC SE PRAJESC IN ULEI PE AMBELE PARTI,APOI SE SCOT PE O TAVA.INTR-O TIGAIE SE CALESC ARDEIUL SI CEAPA DUPA CARE SE ADAUGA SOSUL CHILLI SUCUL DE ROSII.SE MAI LASA PE FOC 2-3 MINUTESI APOI SE ADAUGA PESTE COTLETELE DE PORC.TOTUL SE INTRODUCE IN CUPTORUL INCINS LA 180C PENTRU APROXIMATIV 10-12 MINUTE.
SE SERVESTE CU OREZ.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLET DE PORC CU ARDEI GRAS SI CHILLI" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Am cumpãrat în urmã cu ceva timp o cartea " Bucãtãria Greceascã", am gãsit o multime de bunãtãti
7 voturi
2 comentarii
1h 15 min
Puneti carnea la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, la foc mic cu capac, aproximativ o
9 voturi
1 comentariu
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate