autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

COTLET DE PORC CU ARDEI GRAS SI CHILLI

Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 august 2007

Ingrediente
PENTRU 2 PERSOANE, 1 KG COTLETE DE PORC, 0.5 KG ARDEI GRAS (TAIAT JULIENNE), 200 GR.CEAPA ALBA(TAIATA PESTISORI), 50 GR.SOS CHILLI, 50 ML.VIN ALB, 100 ML.SUC DE ROSII, 100 ML.ULEI DE MASLINE, SARE,,

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

COTLETELE DE PORC SE PRAJESC IN ULEI PE AMBELE PARTI,APOI SE SCOT PE O TAVA.INTR-O TIGAIE SE CALESC ARDEIUL SI CEAPA DUPA CARE SE ADAUGA SOSUL CHILLI SUCUL DE ROSII.SE MAI LASA PE FOC 2-3 MINUTESI APOI SE ADAUGA PESTE COTLETELE DE PORC.TOTUL SE INTRODUCE IN CUPTORUL INCINS LA 180C PENTRU APROXIMATIV 10-12 MINUTE.
SE SERVESTE CU OREZ.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLET DE PORC CU ARDEI GRAS SI CHILLI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Parjoale cu cartofi picanti

Parjoale cu cartofi picanti

Se toaca spata de porc, se adauga cele doua oua, painea care a fost inmuiata in apa, apoi bine stoarsa

10 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu pancetta si mustar

Copanele de pui cu pancetta si mustar

Se curata copanelele de piele si se fac cateva inciziuni cu ajutorul unui cutit.In aceste taieturi

16 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • PENTRU 2 PERSOANE
  • 1 KG COTLETE DE PORC
  • 0.5 KG ARDEI GRAS (TAIAT JULIENNE)
  • 200 GR.CEAPA ALBA(TAIATA PESTISORI)
  • 50 GR.SOS CHILLI
  • 50 ML.VIN ALB
  • 100 ML.SUC DE ROSII
  • 100 ML.ULEI DE MASLINE
  • SARE,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Varza proaspata cu carne de porc