autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

COTLET DE PORC CU ARDEI GRAS SI CHILLI

Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 august 2007

Ingrediente
PENTRU 2 PERSOANE, 1 KG COTLETE DE PORC, 0.5 KG ARDEI GRAS (TAIAT JULIENNE), 200 GR.CEAPA ALBA(TAIATA PESTISORI), 50 GR.SOS CHILLI, 50 ML.VIN ALB, 100 ML.SUC DE ROSII, 100 ML.ULEI DE MASLINE, SARE,,

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

COTLETELE DE PORC SE PRAJESC IN ULEI PE AMBELE PARTI,APOI SE SCOT PE O TAVA.INTR-O TIGAIE SE CALESC ARDEIUL SI CEAPA DUPA CARE SE ADAUGA SOSUL CHILLI SUCUL DE ROSII.SE MAI LASA PE FOC 2-3 MINUTESI APOI SE ADAUGA PESTE COTLETELE DE PORC.TOTUL SE INTRODUCE IN CUPTORUL INCINS LA 180C PENTRU APROXIMATIV 10-12 MINUTE.
SE SERVESTE CU OREZ.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLET DE PORC CU ARDEI GRAS SI CHILLI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Moussaka greceascã

Moussaka greceascã

Am cumpãrat în urmã cu ceva timp o cartea " Bucãtãria Greceascã", am gãsit o multime de bunãtãti

7 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Varza calita cu ciolan crud

Varza calita cu ciolan crud

Puneti carnea la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, la foc mic cu capac, aproximativ o

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • PENTRU 2 PERSOANE
  • 1 KG COTLETE DE PORC
  • 0.5 KG ARDEI GRAS (TAIAT JULIENNE)
  • 200 GR.CEAPA ALBA(TAIATA PESTISORI)
  • 50 GR.SOS CHILLI
  • 50 ML.VIN ALB
  • 100 ML.SUC DE ROSII
  • 100 ML.ULEI DE MASLINE
  • SARE,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Musaca cu cartofi si carne