autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

COTLET DE PORC CU ARDEI GRAS SI CHILLI

Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 august 2007

Ingrediente
PENTRU 2 PERSOANE, 1 KG COTLETE DE PORC, 0.5 KG ARDEI GRAS (TAIAT JULIENNE), 200 GR.CEAPA ALBA(TAIATA PESTISORI), 50 GR.SOS CHILLI, 50 ML.VIN ALB, 100 ML.SUC DE ROSII, 100 ML.ULEI DE MASLINE, SARE,,

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

COTLETELE DE PORC SE PRAJESC IN ULEI PE AMBELE PARTI,APOI SE SCOT PE O TAVA.INTR-O TIGAIE SE CALESC ARDEIUL SI CEAPA DUPA CARE SE ADAUGA SOSUL CHILLI SUCUL DE ROSII.SE MAI LASA PE FOC 2-3 MINUTESI APOI SE ADAUGA PESTE COTLETELE DE PORC.TOTUL SE INTRODUCE IN CUPTORUL INCINS LA 180C PENTRU APROXIMATIV 10-12 MINUTE.
SE SERVESTE CU OREZ.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLET DE PORC CU ARDEI GRAS SI CHILLI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu broccoli

Ciulama de pui cu broccoli

Brocoli se fierbe in aburi. Intr-o tigaie se calesc pulpele de pui taiate cubulete. Cand sunt

5 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Placinta englezeasca cu pui

Placinta englezeasca cu pui

Pieptul de pui il spalam si il taiem bucatele potrivite. Ceapa o curatam si o tocam. Morcovul il

3 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • PENTRU 2 PERSOANE
  • 1 KG COTLETE DE PORC
  • 0.5 KG ARDEI GRAS (TAIAT JULIENNE)
  • 200 GR.CEAPA ALBA(TAIATA PESTISORI)
  • 50 GR.SOS CHILLI
  • 50 ML.VIN ALB
  • 100 ML.SUC DE ROSII
  • 100 ML.ULEI DE MASLINE
  • SARE,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Bors de perisoare