autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

COTLET DE PORC CU BERE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2008

Ingrediente
1,2 kg.cotlet de porc,(cu os), 2 dl. bere blonda,, 3 catei de usturoi,, 1 lingurita mustar de Dijon,, 1/2dl. ulei,, sare,, piper, , Pentru umplutura:, , 1 dovleac galben(de copt),, 30g.unt,, 3 felii de paine inmuiate in apa,, 1 ou,, 1 manunchi de patrunjel verde,, sare,, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1.Intr-un bol, se sareaza si pipereaza carnea, se freaca cu mustar de Dijon si usturoi tocat marunt si se stropeste cu berea si uleiul. Se acopera bolul cu folie si se tine o noapte in frigider.
2. A doua zi, se prepara umplutura: se curata dovleacul de coaja si seminte,se taie cubulete. Se amesteca cu oul si painea inmuiata in apa si stoarsa si atata pesmet cat sa ne permita sa avem o umplutura nici pre moale, nici prea tare.
3. Se scoate carnea din marinata, i se face un buzunar in interior, pentru a putea fi umplut. Se umple buzunarul. Se aseaza carnea astfel umpluta pe o tava, se toarna peste zeama de la marinata, 1-2dl. bere si se acopera cu folie. Se coace la 190*C pana cand carnea este patrunsa. Se scote folia si se lasa sa se rumeneasca.
4. Se serveste taiata felii cu diverse garnituri si salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLET DE PORC CU BERE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba cu masline

Limba cu masline

Limba de porc sau de vita se spala bine apoi se pune la fiert in apa cu vegeta bio cam o ora jumatate,

6 voturi    4 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

Cartofii se spala si se pun la fiert, dar trebue sa avem jrija sa nu-I fierbem prea tare (eu iam

16 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
269.99 lei
202.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1,2 kg.cotlet de porc,(cu os)
  • 2 dl. bere blonda,
  • 3 catei de usturoi,
  • 1 lingurita mustar de Dijon,
  • 1/2dl. ulei,
  • sare,
  • piper
  • Pentru umplutura:
  • 1 dovleac galben(de copt),
  • 30g.unt,
  • 3 felii de paine inmuiate in apa,
  • 1 ou,
  • 1 manunchi de patrunjel verde,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Musaca de vinete