autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

COTLET DE PORC CU BERE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2008

Ingrediente
1,2 kg.cotlet de porc,(cu os), 2 dl. bere blonda,, 3 catei de usturoi,, 1 lingurita mustar de Dijon,, 1/2dl. ulei,, sare,, piper, , Pentru umplutura:, , 1 dovleac galben(de copt),, 30g.unt,, 3 felii de paine inmuiate in apa,, 1 ou,, 1 manunchi de patrunjel verde,, sare,, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1.Intr-un bol, se sareaza si pipereaza carnea, se freaca cu mustar de Dijon si usturoi tocat marunt si se stropeste cu berea si uleiul. Se acopera bolul cu folie si se tine o noapte in frigider.
2. A doua zi, se prepara umplutura: se curata dovleacul de coaja si seminte,se taie cubulete. Se amesteca cu oul si painea inmuiata in apa si stoarsa si atata pesmet cat sa ne permita sa avem o umplutura nici pre moale, nici prea tare.
3. Se scoate carnea din marinata, i se face un buzunar in interior, pentru a putea fi umplut. Se umple buzunarul. Se aseaza carnea astfel umpluta pe o tava, se toarna peste zeama de la marinata, 1-2dl. bere si se acopera cu folie. Se coace la 190*C pana cand carnea este patrunsa. Se scote folia si se lasa sa se rumeneasca.
4. Se serveste taiata felii cu diverse garnituri si salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLET DE PORC CU BERE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza

1 vot    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute in aluat de bere

Chiftelute in aluat de bere

Pentru aluat, am amestecat intâi ingredientele lichide, apoi am adăugat drojdia, zahărul,

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1,2 kg.cotlet de porc,(cu os)
  • 2 dl. bere blonda,
  • 3 catei de usturoi,
  • 1 lingurita mustar de Dijon,
  • 1/2dl. ulei,
  • sare,
  • piper
  • Pentru umplutura:
  • 1 dovleac galben(de copt),
  • 30g.unt,
  • 3 felii de paine inmuiate in apa,
  • 1 ou,
  • 1 manunchi de patrunjel verde,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Musaca cu piure de cartofi