autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

cotlet de porc cu carnati

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, carnati afumati, crenvrusti, ulei, ceapa, rosii, pasta de tomate, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa in ulei cu 50 ml de apa.Se scot cotletele intr-un vas separat si in uleiul ramas se inabusa ceapa, adaugand cca 250 ml de apa fiarta.
Cand ceapa s-a inabusit , se adauga cotltele si se fierb impreuna 40 min. Apoi se adauga carnatii , crenvrustii, pasta de tomate, sare si se continua fierberea inca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet de porc cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet  si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cepele se curata de coaja,se spala si se taie felii care se aseaza in tava formand un pat de ceapa

12 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi
Ostropel de pui cu cartofi noi

Ostropel de pui cu cartofi noi

Pulpele de pui se taie in doua, se condimenteaza cu putina sare si piper si se lasa cam 15 minute. Cartofii

31 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • carnati afumati
  • crenvrusti
  • ulei
  • ceapa
  • rosii
  • pasta de tomate
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti