Se iau bucatile de cotlet se sareaza si se condimenteaza cu boia pe ambele parti, dupa care se aseaza pe gratar, deasupra se pun cubuletele de unt pe care se aseaza bobitele de piper Sichuan, stelutele de anason si se adauga salvia(condiment Kotanyi), dupa ce este facut pe o parte se intoarce si pe cealalta parte, se iau stelutele de anason si se continua frigerea.
Separat se iau 3-4 cartofi, se spala bine si se pun la fiert in coaja, cand sunt cam trei sferturi facuti, se scot si se dau intr-un jet de apa rece cat sa putem sa decojim un pic si scoatem din cartof o parte din miez.
Ceapa se taie marunt la fel si usturoiul se calesc intr-un strop de ulei dupa care se scot si se umplu cartofii, se ia o folie de staniol, se fac ca niste barcute in care se aseaza fiecare cartof se adauga: un pic de ulei de masline si se stropeste cu putin vin alb, se pun stelutele de anason si se presara si rozmarin se inchide staniol-ul si se pun cartofii pe grill-ul de la cuptor lasandu-se aproximativ 15 minute.
Preparatul se serveste cald cu o salata de muraturi, de preferat gogosari.
Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii