autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu garnitura si sos

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 noiembrie 2012

Ingrediente
1/2 kg cotlet de porc, 2 morcovi, o radacina patrunjel, o radacina pastarnac, 2-3 linguri unt, 1/2 kg cartofi, patrunjel verde, Sosul:, o lingura faina de grau, 2 linguri unt, 100 ml amantana, 50 ml vin alb, un galbenus de ou, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Feliem cotletul,il condimentam si il facem pe gratar.
Fierbem cartofii
Radacinoasele le taiem sub forma de betisoare cu un cutit ascutit si le sotam in unt.Trebuie sa ramana crocante.Asezam pe farfurie cartofii strecurati,carnea si soteul de radacinoase.Ornam cu patrunjel verde.
Sosul il pregatim astfel:
Incingem tigaia cu unt, adaugam smantana cu galbenusul de ou si faina-batute pana la omogenizare.Dupa 2-3 minute adaugam vinul si condimentele.Lasam sa se ingroase ca o smantana deasa.
Servim sosul peste carne si legume.
Este o friptura delicioasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu garnitura si sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne

"Mansaf"- mancarea nationala a Iordaniei

Se incepe cu “ jameedul”; cu o seara inainte se sparg bulgarii de iaurt si se lasa la inmuiat

13 voturi    13 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Pui rumenit cu legume si sos de smantana

Pui rumenit cu legume si sos de smantana

Se opareste pieptul intr-un litru de apa(atentie nu se fierbe), apoi se taie cuburi potrivite in

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg cotlet de porc
  • 2 morcovi
  • o radacina patrunjel
  • o radacina pastarnac
  • 2-3 linguri unt
  • 1/2 kg cartofi
  • patrunjel verde
  • Sosul:
  • o lingura faina de grau
  • 2 linguri unt
  • 100 ml amantana
  • 50 ml vin alb
  • un galbenus de ou
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Porc cu miere si broccoli