autor:

Cely Snijec

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu garnitura si sos

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 noiembrie 2012

Ingrediente
1/2 kg cotlet de porc, 2 morcovi, o radacina patrunjel, o radacina pastarnac, 2-3 linguri unt, 1/2 kg cartofi, patrunjel verde, Sosul:, o lingura faina de grau, 2 linguri unt, 100 ml amantana, 50 ml vin alb, un galbenus de ou, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Feliem cotletul,il condimentam si il facem pe gratar.
Fierbem cartofii
Radacinoasele le taiem sub forma de betisoare cu un cutit ascutit si le sotam in unt.Trebuie sa ramana crocante.Asezam pe farfurie cartofii strecurati,carnea si soteul de radacinoase.Ornam cu patrunjel verde.
Sosul il pregatim astfel:
Incingem tigaia cu unt, adaugam smantana cu galbenusul de ou si faina-batute pana la omogenizare.Dupa 2-3 minute adaugam vinul si condimentele.Lasam sa se ingroase ca o smantana deasa.
Servim sosul peste carne si legume.
Este o friptura delicioasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu garnitura si sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de vinete cu carne de vaca

Mancare de vinete cu carne de vaca

Vinetele se spala,se taie cubulete,se sareaza si se lasa in castron,jumatate de ora,pana isi lasa

4 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mix de legume cu piept de pui

Mix de legume cu piept de pui

Pieptul de pui se taie in cuburi, se asaza in tigaia incinsa cu ulei (eu folosesc dubletta),peste

6 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg cotlet de porc
  • 2 morcovi
  • o radacina patrunjel
  • o radacina pastarnac
  • 2-3 linguri unt
  • 1/2 kg cartofi
  • patrunjel verde
  • Sosul:
  • o lingura faina de grau
  • 2 linguri unt
  • 100 ml amantana
  • 50 ml vin alb
  • un galbenus de ou
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

68 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Sarmale în foi de varza acra si afumatura