autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

cotlet de porc cu legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, fasole verde, faina, ulei, sare, supa de oase, patrunjel verde, cartofi ,orez,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cotletul se inabusa la cuptor in 150 ml de ulei si 100 ml de apa, cca 45 min, in vas acoperit. Dupa inabusire, se raceste putin, si se taie felii. In jiul ramas , se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece si se fierbe 15 min. Se adauga smantana si fasolea verde, continuand fierberea cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Se taie pieptul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii

12 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de vita cu ardei si ciupercute

Mancare de vita cu ardei si ciupercute

Ceapa alba o tocam marunt, ceapa rosie si ardeii cuburi mari iar morcovii cu forma pentru legume.

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • fasole verde
  • faina
  • ulei
  • sare
  • supa de oase
  • patrunjel verde
  • cartofi ,orez,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi, cu rasol alb de porc