Cotletul se inabusa la cuptor in 150 ml de ulei si 100 ml de apa, cca 45 min, in vas acoperit. Dupa inabusire, se raceste putin, si se taie felii. In jiul ramas , se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece si se fierbe 15 min. Se adauga smantana si fasolea verde, continuand fierberea cca 10 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii