autor:

motosca mariana

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu smantana

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2009

Ingrediente
- 250g cotlet porc, -10g ulei, -5g sare, -5g mix grill, -50g smantana, -20g vin, -5g faina, -5g sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Proces tehnologic de preparare: cotletul de porc se portioneaza, se fasoneaza si se condimenteaza cu mix grill. Se face sosul de smintina. Faina se trage in ulei, se adauga smintina si se lasa sa fiarba cateva minute. Se adauga vinul si se condimenteaza cu sare si piper. Cotletul se frige pe grill pe ambele parti. Se serveste cu sosul de smintana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Muşchiuleţ de porc în crustă de muştar cu miere

Muşchiuleţ de porc în crustă de muştar cu miere

Muşchiuleţul se spală rapid sub jet de apă şi se fasonează. Din sare,piper,chimen,rozmarin,cimbru,

8 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Masa taraneasca !!!

Masa taraneasca !!!

Fasolea se spala si se lasa la inmuiat de pe o zi pe alta. Se face focul cu lemne de esenta tare

10 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 250g cotlet porc
  • -10g ulei
  • -5g sare
  • -5g mix grill
  • -50g smantana
  • -20g vin
  • -5g faina
  • -5g sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Crochete din carne de curcan cu sos de castraveti acri