Proces tehnologic de preparare: cotletul de porc se portioneaza, se fasoneaza si se condimenteaza cu mix grill. Se face sosul de smintina. Faina se trage in ulei, se adauga smintina si se lasa sa fiarba cateva minute. Se adauga vinul si se condimenteaza cu sare si piper. Cotletul se frige pe grill pe ambele parti. Se serveste cu sosul de smintana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii