autor:

Fara foto

» » Fripturi

Cotlet de porc cu sos de ananas

Autor: Iovan Ion Lucian (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 21 decembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Iovan Ion Lucian (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 21 decembrie 2005

Ingrediente
Pentru 4 porti:, -COTLET DE PORC 0,600kg, -O CONSERVA DE ANANAS, -SMANTANA 0,300kg, -ULEI 0,100L, -SARE(CAT CUPRINZI INTRE DEGETE), -PIPER 0,005kg, -SALATA VERDE

Dificultate: Medie Timp: 15 min

18 voturi

Mod de preparare

SE IA COTLETU DE PORC SE BATE CA PENTRU FRIPTURA.CONSERVA SE DESFACE,SE IA ANANASU SE TAIE CUBUTI (IN CAZ CA NU E TAIAT).SMANTANA SE AMESTECA CU 3/2 DI SUCU DE LA ANANAS.ULEIU SE INCINGE SI SE PUNE COTLETU,SE RUMENESTE PE AMBELE PARTI,DUPA CE SA UMENIT SE IA DIN TIGAE SI SE PUNE PE O FARFURIE.IN JIUL FORMAT SE PUNE SMANTANA DILUATA CU SUCUL DE LA CONSEVA DE ANANAS,SARE, PIPER,SE LASA SA FIARBA UN PIC,SI SE PUNE COTLETU,CUBURILE DE ANANAS,SE MAI FIERBE CIRCA 2\'.

Servirea:
SE SERVESTE CALD,PE O FARFURIE ORNATA CU SALATA VERDE SI O ROSIE TAIATA IN FORMA DE NUFAR.SE ASEAZA COTLETU PE FARFURIE SE INPATURESTE CU SOSUL DE ANANAS.

Garnituri:
CARTOFI PRAJITI,CARTOFI NATURII.

POFTA BUNA
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de ananas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ceafa de porc la cuptor in vin

Ceafa de porc la cuptor in vin

Ceafa se rumeneste uniform in tigaia incinsa cu ulei.Se aduga legumele si merele taiate felii, se

4 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Pastrama de oaie

Pastrama de oaie

Spalam si zvantam carnea de oaie cu servete de hartie. Daca e cazul o desosam si o potionam. Eu am

21 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

15 min

18 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 porti:
  • -COTLET DE PORC 0,600kg
  • -O CONSERVA DE ANANAS
  • -SMANTANA 0,300kg
  • -ULEI 0,100L
  • -SARE(CAT CUPRINZI INTRE DEGETE)
  • -PIPER 0,005kg
  • -SALATA VERDE

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschi de porc la tava