autor:

Fara foto

» » Fripturi

Cotlet de porc cu sos de vin

Autor: Maria (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 ianuarie 2010

Ingrediente
1kg. cotlet,, 2 cepe mijlocii,, 3-4 rosii,, 1 pahar vin,, putina nucsoara rasa,, sare,, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute. Dupa circa 30 min. se adauga ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul, nucsoara si se acopera vasul cu capac. Cind carnea este patrunsa bine se scoate si se pune pe platou. Sosul se paseaza, se pune in sosiera si se serveste impreuna cu carnea. Dupa gust nucsoara se poate inlocui cu cimbru.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet de porc in sos de vin

Cotlet de porc in sos de vin

Cotletele se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se condimenteaza

14 voturi    14 comentarii
2h
Fripturi
Cotlet  si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cepele se curata de coaja,se spala si se taie felii care se aseaza in tava formand un pat de ceapa

12 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dumitru Craciun , 25 decembrie 2014

    cam la câte grade să ținem cuptorul casă nu le ardem?

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Bine mai arata.*****

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    tare gustos mai este...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Delicios....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Foarte apetisant

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

maria mihalache (Chef de cuisine)

Bine mai arata.*****

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gratar cu cartofi si salata verde