autor:

NADIA MARIA

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de vin

Autor: NADIA MARIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NADIA MARIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 februarie 2010

Ingrediente
Pentru 4 pesoane:, - 1 kg cotlet dezosat, - 100 ml ulei, - 2 cepe, - 1/2 kg rosii, -1 pahar vin alb sec, - 1 cana supa de carne, - sare, - piper, - cimbru

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Cotletul se condimenteaza cu sare, pipersi cimbru, dupa care se pune in tava cu uleiul si se da la cuptor pana se prajeste .Cand zeama lasata de cotlet scade, se adauga supa de carne si se lasa cca o ora ,dupa care se adauga in tava ceapa taiata rondele, rosiile curatate de coaja si paharul de vin.Se mai lasa la cuptor inca o ora.
Se scoate carnea intr-un vas ce se tine la cald pana ce preparam sosul.Zeama si zarzavatul din tava se paseaza printr-o sita se adauga nucsoara si se mai dau cateva clocote.
Cotletul se taie felii si se serveste cu sosul fierbinte. Alaturi se pot pune legume sotate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet  si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cepele se curata de coaja,se spala si se taie felii care se aseaza in tava formand un pat de ceapa

12 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi
Cotlet de porc in sos de vin

Cotlet de porc in sos de vin

Cotletele se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se condimenteaza

14 voturi    14 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Un deliciu...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

    Tare bun mai este...

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 pesoane:
  • - 1 kg cotlet dezosat
  • - 100 ml ulei
  • - 2 cepe
  • - 1/2 kg rosii
  • -1 pahar vin alb sec
  • - 1 cana supa de carne
  • - sare
  • - piper
  • - cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de NADIA MARIA
cotlet umplut

cotlet umplut

Cotletul se despica longitudinal pe mijloc(fara a ajunge sa-l taiati de tot),pe urma ambele jumatati

5 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Tarta de prune ( pentru 2 persoane)

Tarta de prune ( pentru 2 persoane)

Cu foaia de foietaj se foreaza tava (dreptunghiulara sau rotunda)baza si peretii. Se acopera bine

5 voturi    5 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Cozonac cu nuca

Cozonac cu nuca

Laptele se amesteca cu 75 g zahar si se pune la incalzit. Cind este cald se amesteca cu 3 linguri

9 voturi    7 comentarii
3h
Dulciuri diverse

Lia Maria (Chef de cuisine)

Un deliciu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Taci si inghite