Bucatile de cotlet se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa si se scot intr-un vas separart. Fiana dizolvata in 50 ml de apa recese adauga in 50 ml de ulei,se completeaza cu cantitatea de apa necesara si se fierb 10 min.
Sosul format se strecoara peste cotlete. Se adauga sare, piper si se mai fierbe 20 min. Cu 10 min inainte de sfarsitul fierberii, se adauga sunca si se fierb impreuna 10 min. Din cartofi, lapte, unt, sare se prepara piure.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii