Bucatile de cotlet se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa si se scot intr-un vas separart. Fiana dizolvata in 50 ml de apa recese adauga in 50 ml de ulei,se completeaza cu cantitatea de apa necesara si se fierb 10 min.
Sosul format se strecoara peste cotlete. Se adauga sare, piper si se mai fierbe 20 min. Cu 10 min inainte de sfarsitul fierberii, se adauga sunca si se fierb impreuna 10 min. Din cartofi, lapte, unt, sare se prepara piure.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii