autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

cotlet de porc cu sunca si piure de cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, sunca presata, faina, oua, , cartofi, lapte, unt, patrunjel verde, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa si se scot intr-un vas separart. Fiana dizolvata in 50 ml de apa recese adauga in 50 ml de ulei,se completeaza cu cantitatea de apa necesara si se fierb 10 min.
Sosul format se strecoara peste cotlete. Se adauga sare, piper si se mai fierbe 20 min. Cu 10 min inainte de sfarsitul fierberii, se adauga sunca si se fierb impreuna 10 min. Din cartofi, lapte, unt, sare se prepara piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet de porc cu sunca si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu legume la cuptor

Pui cu legume la cuptor

Pulpele spalate se ung cu sare, piper, boia si busuioc. Legumele curatate si spalate se taie bucati

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Pui piri piri cu legume la tigaie

Pui piri piri cu legume la tigaie

Piri piri este un amestec de condimente (paprika, oregano, ghimbir, cardamom, usturoi, ceapa, chilli

7 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Salata de orez cu pui, ardei si porumb