Cele 2 cotlete se lasa 2 ore in bere neagra, apoi se scot se sterg cu servet absorbant, se sareaza se da cu boia de ardei dulce si se pregatesc pentru prajit. Cotletele se prajesc in unt pe fiecare parte, aproximativ 2minute la foc mare si se stropesc cu putina bere. Apoi se prajesc inca 2 minute, se stropesc din nou cu bere.Mentionez ca se foloseste alta bere si nu cea in care au fost tinute cotletele. Acest procedeu se repeta de cateva ori, pana ce cotletele s-au prajit si sunt crocante.Aceste cotlete se sareaza din nou si se vor servi fierbinti cu garnitura de cartofi sau legume sote si o salata de acrituri.Este o friptura de cotlet foarte gustoasa.
Pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii