autor:

dicarmencitta1957

» » Fripturi

Cotlet de porc in bere neagra

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Ingrediente
2 cotlete de porc (500 gr amandoua), 1 lingurita boia de ardei dulce, sare si piper proaspat macinat, 2 linguri de unt topit, 1 sticla de bere neagra

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Cele 2 cotlete se lasa 2 ore in bere neagra, apoi se scot se sterg cu servet absorbant, se sareaza se da cu boia de ardei dulce si se pregatesc pentru prajit. Cotletele se prajesc in unt pe fiecare parte, aproximativ 2minute la foc mare si se stropesc cu putina bere. Apoi se prajesc inca 2 minute, se stropesc din nou cu bere.Mentionez ca se foloseste alta bere si nu cea in care au fost tinute cotletele. Acest procedeu se repeta de cateva ori, pana ce cotletele s-au prajit si sunt crocante.Aceste cotlete se sareaza din nou si se vor servi fierbinti cu garnitura de cartofi sau legume sote si o salata de acrituri.Este o friptura de cotlet foarte gustoasa.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in bere neagra" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ficatei surpriza

Ficatei surpriza

Ficateii se spala , se curata si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Baconul se taie in feliute

23 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman

Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman

Spalam pulpa de curcan si lasam la scurs.Se desprinde cu grija putin pielea si introducem sub piele

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Felicitari, cred ca sunt f gustoase, am auzit si de friptura cu bere, dar inca nu am incercat.

  • Fara foto

    Adrian , 19 octombrie 2009

    Am sa incerc si varianta dvs. Se poate marina carnea in bere si apoi pregatita la cuptor. Ati incercat ? Multumim pentru reteta.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Interesanta reteta,merita incercata.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Interesantă reţetă! Cred că este delicioasă!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Mmmmmmm interesanta reteta. A sa fac si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 cotlete de porc (500 gr amandoua)
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare si piper proaspat macinat
  • 2 linguri de unt topit
  • 1 sticla de bere neagra

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Felicitari, cred ca sunt f gustoase, am auzit si de friptura cu bere, dar inca nu am incercat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc cu cartofi natur