Reteta postata pe: 12 noiembrie 2010
Ingrediente
4 buc cotlete de porc, 2 cepe verzi, 1 pahar vin rosu, ulei de masline, nucsoara macinata, sare piper
Dificultate: Medie | Timp: 2h
Mod de preparare
Cotletele se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se presara fiecare bucata cu nucsoara macinata proaspat.Se aseaza cotletele intr-o tava in care am pus putina apa si vinul.Se acopera cu ceapa verde taiata marunt.
Pentru ca am folosit drept garnitura cartofii acordeon am mai pus totodata , alaturi de cotlete, in tava, si 4 cartofi crestati, unsi cu ulei, condimentati cu sare si piper si apoi "imbracati" in folie de aluminiu.
Dam la cuptor iar din cand in cand stropim cu sosul din tava.Aproape de final indepartam folia de aluminiu de pe cartofi si lasam sa se rumeneasca atat cartofii cat si cotletele.
Servim cald cu sos si garnitura de cartofi acordeon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de vin" nu uita sa-i faci un
review
Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un
2 voturi
5 comentarii
15 min
Cepele se curata de coaja,se spala si se taie felii care se aseaza in tava formand un pat de ceapa
14 voturi
9 comentarii
2h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
aandradaa (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2010
o nebunie... mama ce bine arata...!! *****
maria mihalache (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010
Cu mare placere Silvioara.
maria mihalache (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010
Multumesc,Lia!
maria mihalache (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010
Mihaela, daca te tenteaza te invit la o portie.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2010
Ce sa mai spun?vreau o portie.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2010
Hmmm, ce bunatate !!!! si ce bine arata...******
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2010
Tentatie absoluta!*****
maria mihalache (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2010
Mari, te astept cu mare placere.
maria mihalache (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2010
Multumesc,Ramona............sunt si tare aspectosi acesti cartofi.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2010
Stii ca mancarea mea favorita, chiar daca nu cea mai buna pentru mine, este friptura la cuptor cu cartofi? Vin si eu la o portie, daca a mai ramas ceva.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2010
Un deliciu fripturica ta, si nouã ne plac mult cartofii acordeon :) Felicitãri!!!