autor:

maria mihalache

» » , Fripturi, Retete de Craciun

Cotlet de porc in sos de vin

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2010

Ingrediente
4 buc cotlete de porc, 2 cepe verzi, 1 pahar vin rosu, ulei de masline, nucsoara macinata, sare piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

14 voturi

Mod de preparare

Cotletele se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se presara fiecare bucata cu nucsoara macinata proaspat.Se aseaza cotletele intr-o tava in care am pus putina apa si vinul.Se acopera cu ceapa verde taiata marunt.

Pentru ca am folosit drept garnitura cartofii acordeon am mai pus totodata , alaturi de cotlete, in tava, si 4 cartofi crestati, unsi cu ulei, condimentati cu sare si piper si apoi "imbracati" in folie de aluminiu.
Dam la cuptor iar din cand in cand stropim cu sosul din tava.Aproape de final indepartam folia de aluminiu de pe cartofi si lasam sa se rumeneasca atat cartofii cat si cotletele.
Servim cald cu sos si garnitura de cartofi acordeon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet de porc cu sos de vin

Cotlet de porc cu sos de vin

Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un

2 voturi    5 comentarii
15 min
Fripturi
Cotlet  si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor

Cepele se curata de coaja,se spala si se taie felii care se aseaza in tava formand un pat de ceapa

12 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Daaaaaaaaaaaaaa, ai perfecta dreptate Marian.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    aandradaa, ma bucur ca iti place.

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

    buna pentru musafiri!

    • aandradaa

      aandradaa (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2010

      o nebunie... mama ce bine arata...!! *****

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

      Cu mare placere Silvioara.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

      Multumesc,Lia!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

      Mihaela, daca te tenteaza te invit la o portie.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2010

      Ce sa mai spun?vreau o portie.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2010

      Hmmm, ce bunatate !!!! si ce bine arata...******

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 noiembrie 2010

      Tentatie absoluta!*****

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2010

      Mari, te astept cu mare placere.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2010

      Multumesc,Ramona............sunt si tare aspectosi acesti cartofi.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2010

      Stii ca mancarea mea favorita, chiar daca nu cea mai buna pentru mine, este friptura la cuptor cu cartofi? Vin si eu la o portie, daca a mai ramas ceva.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2010

      Un deliciu fripturica ta, si nouã ne plac mult cartofii acordeon :) Felicitãri!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h

14 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Daaaaaaaaaaaaaa, ai perfecta dreptate Marian.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri de pui cu cartofi dulci si sos de hrean