autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlet de porc la gratar

Autor: Anya (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anya (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
sare, vin rosu de butuc, piper negru, sau condimente care de gratar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se condimenteaza carne cu sare si piper sau cu condimentele gata preparate (cele cumparate din comert), se pune carnea pe gratar sa se prajeasca un pic pe o parte si pe cealalta cam 10 min si apoi intr-un castron metalic se pune carnea si se toarna vinul peste aceasta pana o acopera. Se lasa cam o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie

Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie

1.Se trage fasolea verde la tigaie intr-o picatura de ulei de masline,timp de cca 10 min,la inceput

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de stevie

Sarmale in foi de stevie

Orezul, ceapa trecuta prin razatoare, sarea, piperul, boiaua de ardei, ouale, patrunjelul taiat marunt

4 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mincare de fasole cu carne de miel(specific arab)