autor:

» » Mancaruri cu carne

Cotlet de porc la gratar

Autor: Anya (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anya (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
sare, vin rosu de butuc, piper negru, sau condimente care de gratar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se condimenteaza carne cu sare si piper sau cu condimentele gata preparate (cele cumparate din comert), se pune carnea pe gratar sa se prajeasca un pic pe o parte si pe cealalta cam 10 min si apoi intr-un castron metalic se pune carnea si se toarna vinul peste aceasta pana o acopera. Se lasa cam o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • sare
  • vin rosu de butuc
  • piper negru
  • sau condimente care de gratar

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pături ardeleneşti