autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlet de porc la gratar

Autor: Anya (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anya (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
sare, vin rosu de butuc, piper negru, sau condimente care de gratar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se condimenteaza carne cu sare si piper sau cu condimentele gata preparate (cele cumparate din comert), se pune carnea pe gratar sa se prajeasca un pic pe o parte si pe cealalta cam 10 min si apoi intr-un castron metalic se pune carnea si se toarna vinul peste aceasta pana o acopera. Se lasa cam o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de telina cu pui

Tocanita de telina cu pui

O tocanita cu gust usor dulceag si plina de savoare. Spalam si portionam carnea de pui. Punem

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Escalop de vita cu ciuperci

Escalop de vita cu ciuperci

- tăiem carnea și o batem ca pentru șnițele. Presărăm cimbru și sare peste ea. - tăvălim

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan