autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Cotlet de Porc la Tava

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
6-8 coaste de porc, 4-6 catei de usturoi(3 pt marinata, 3 cand introducem la cuptor), 2 ceape potrivite, 1-2 morcovi, 100-150 gr de kaizer, 1 cana de vin rosu, sare, piper, rozmarin,, ulei,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Dupa ce carnea a stau 30 min in aceasta marinata, se scoate si se pune intr-o tava in care se pune ceapa, morcovi si feliile de kaizer, se pune ulei, se adauga boia peste carne, se mai adauga 50 gr de vin rosu, se adauga 2-3 catei de usturoi si pasta de tomate, se completeaza cu apa si se pune rozmarin,se da la cuptor 35-40 de minute. Se verifica carnea cand este bine patrunsa si foarte frageda se scoate si se lasa putin in asteptare. Separat intr-o alta tava sau tigaie mai mare se pune ulei de masline si se adauga doar bucata de carne aproximativ 10-15 minute intorcand-o pe toate partile cand prinde culoare aurie spre maronie, se va incerca daca carnea este facuta, si se va proba cu furculita vazand daca carnea este frageda si bine patrunsa.

Se aranjeaza farfuria cu salata verde se pun cotletele si se decoreaza cu felii de rosii.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de Porc la Tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet de porc la tava in vin alb

Cotlet de porc la tava in vin alb

Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente

5 voturi    4 comentarii
50 min
Fripturi
Gratare de pui cu pasta de leurda

Gratare de pui cu pasta de leurda

Sectionam pieptul de pui in felii groase si nu batem deloc carnea, o lasam mai grosuta. Punem la

4 voturi    9 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cely , 13 septembrie 2009

    Apetisant!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Ft bine arata, mmm...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

    Arata perfect, dupa parerea mea.Nota 10!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • 6-8 coaste de porc
  • 4-6 catei de usturoi(3 pt marinata
  • 3 cand introducem la cuptor)
  • 2 ceape potrivite
  • 1-2 morcovi
  • 100-150 gr de kaizer
  • 1 cana de vin rosu
  • sare
  • piper
  • rozmarin,
  • ulei,

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Cely

Apetisant!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui indian cu ardei, curry si dafin