autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlet de porc la tava

Autor: ersilia99 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ersilia99 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
1 kg cotlet de porc, 4 linguri ulei, 50 ml vin alb, sare piper. chiar condimente pentru porc .

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se dezoseaza carnea, se condimenteaza dupa gust si se rumeneste pe toate partile. Apoi se introduce la cuptor (180 grade), timp de o ora sau o ora si jumatate , in functie de grosimea carnii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet de porc la tava in vin alb

Cotlet de porc la tava in vin alb

Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente

5 voturi    4 comentarii
50 min
Fripturi
Cotlet  de Porc la Tava

Cotlet de Porc la Tava

Dupa ce carnea a stau 30 min in aceasta marinata, se scoate si se pune intr-o tava in care se pune

18 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc
  • 4 linguri ulei
  • 50 ml vin alb
  • sare piper. chiar condimente pentru porc .

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Frigarui cu ficat de pasare