autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlet de porc la tava

Autor: ersilia99 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ersilia99 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
1 kg cotlet de porc, 4 linguri ulei, 50 ml vin alb, sare piper. chiar condimente pentru porc .

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se dezoseaza carnea, se condimenteaza dupa gust si se rumeneste pe toate partile. Apoi se introduce la cuptor (180 grade), timp de o ora sau o ora si jumatate , in functie de grosimea carnii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet de porc la tava in vin alb

Cotlet de porc la tava in vin alb

Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente

5 voturi    4 comentarii
50 min
Fripturi
Cotlet  de Porc la Tava

Cotlet de Porc la Tava

Dupa ce carnea a stau 30 min in aceasta marinata, se scoate si se pune intr-o tava in care se pune

18 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de porc
  • 4 linguri ulei
  • 50 ml vin alb
  • sare piper. chiar condimente pentru porc .

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu legume la cuptor
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania