autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

Cotlet de porc marinat

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2010

Ingrediente
cotlet de porc (cu sau fara os)feliat, 400 ml vin rosu, 30 ml ulei de masline, 2 catei ustoroi, Boia, cimbru, dafin, piper negru, sare– dupa gust

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Prin marinare cotletul capata fragezime, un gust si o aroma aparte.
Se pun doua cani de vin rosu intr-un vas. Se adauga, potrivit 1 ligura de ulei de masline si usturoiul pisat pentru a da gust carnii si a diminua usor din puterea vinului rosu. Feliile de cotlet se bat usor, se sareaza si condimenteaza bine si se aseaza apoi in vasul pentru marinat. Vasul se tine la frigider pana a doua zi.
Inainte de preparare se lasa sa se scurga dar nu prea mult , pentru a nu se usca.
Se prajesc la tava avand grija sa ramana cat mai suculente pentru a pastra aroma marinatei. Se servesc cu garniture de cartofi. Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc marinat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel

Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel

Intr-un castron adanc punem mustarul, 2 lingurite de apa si patrunjelul tocat marunt, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar
Cotlet de porc marinat

Cotlet de porc marinat

Toate condimentele impreuna cu uleiul si zeama de lamaie se amesteca bine intr-un bol rezultand o

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gheorghe Nistor , 31 decembrie 2014

    am comentat...........

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

    Fraged si gustos!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iunie 2011

    O bunatate,iti dai seama dupa cum arata !

    • aandradaa

      aandradaa (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2010

      mmm ... arata tare bine! *****

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      ce bunatate!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Pare tare gustos.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Arata foarte bine......

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

      E delicioasa carnea marinata,felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

      O bunatate...

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

      un deliciu,imi e o pofaaaaa!!!!!1

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

      Delicios!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc (cu sau fara os)feliat
  • 400 ml vin rosu
  • 30 ml ulei de masline
  • 2 catei ustoroi
  • Boia
  • cimbru
  • dafin
  • piper negru
  • sare– dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Fraged si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ruladă din carne tocată de pasăre și ouă de prepeliță