autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

COTLET DE PORC UMPLUT IN SOS DE VIN ROSU

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2009

Ingrediente
(pentru 4 persoane):, , 4 cotlete de porc(fara os), , 2 rosii, , 250g.mozzarella, , 4 linguri sos de soia, , 2 linguri ulei, Pentru sos:, 1,5dl. vin rosu, , 1 lingura sos de soia, , 2,5dl. smantana, , 1 lingura unt rece

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Carnea se spala, se sterge cu un servet de bucatarie si fiecare bucata se bate usor cu batatorul de snitele.
2.Se spala rosiile si se taie felii;branza mozzarella se taie in felii de 1/2 cm.grosime.
3.Pe fiecare cotlet se aseaza cate o felie de rosie si o felie de mozzarella,se ruleaza si se prinde cu scobitori.Se ung cu sos de soia.
3.Uleiul se pune intr-o tigaie , se infierbanta si se frig cotletele umplute cate 8 minute pe fiecare parte.Se scot si se pastreaza la cald.In uleiul ramas se toarna vinul rosu, se lasa sa dea cateva clocote, apoi se adauga sosul de soia si smantana si se lasa sa se ingroase putin.Se ia de pe foc si se incorporeaza untul rece si se condimenteaza cu sare si piper.
4.Se aseaza cotletele umplute pe un platou si se toarna sosul de vin rosu peste ele.Se servesc cu garnitura dupa dorinta si vin rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLET DE PORC UMPLUT IN SOS DE VIN ROSU" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulou porc

Rulou porc

Spalam bine carnea de porc si o deschidem. O batem putin. Curatam usturoi si il punem in blender,

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui picant cu legume

Pui picant cu legume

Pieptul de pui il taiem cubulete, ceapa si ardeiul rosu le taiem bucati mari, morcovii le taiem rondele,

5 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 4 cotlete de porc(fara os)
  • 2 rosii
  • 250g.mozzarella
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei
  • Pentru sos:
  • 1,5dl. vin rosu
  • 1 lingura sos de soia
  • 2,5dl. smantana
  • 1 lingura unt rece

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Snitele de pui
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania