autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

COTLET DE PORC UMPLUT IN SOS DE VIN ROSU

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2009

Ingrediente
(pentru 4 persoane):, , 4 cotlete de porc(fara os), , 2 rosii, , 250g.mozzarella, , 4 linguri sos de soia, , 2 linguri ulei, Pentru sos:, 1,5dl. vin rosu, , 1 lingura sos de soia, , 2,5dl. smantana, , 1 lingura unt rece

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Carnea se spala, se sterge cu un servet de bucatarie si fiecare bucata se bate usor cu batatorul de snitele.
2.Se spala rosiile si se taie felii;branza mozzarella se taie in felii de 1/2 cm.grosime.
3.Pe fiecare cotlet se aseaza cate o felie de rosie si o felie de mozzarella,se ruleaza si se prinde cu scobitori.Se ung cu sos de soia.
3.Uleiul se pune intr-o tigaie , se infierbanta si se frig cotletele umplute cate 8 minute pe fiecare parte.Se scot si se pastreaza la cald.In uleiul ramas se toarna vinul rosu, se lasa sa dea cateva clocote, apoi se adauga sosul de soia si smantana si se lasa sa se ingroase putin.Se ia de pe foc si se incorporeaza untul rece si se condimenteaza cu sare si piper.
4.Se aseaza cotletele umplute pe un platou si se toarna sosul de vin rosu peste ele.Se servesc cu garnitura dupa dorinta si vin rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLET DE PORC UMPLUT IN SOS DE VIN ROSU" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mamaliga la cuptor

Mamaliga la cuptor

Am facut mamaliga si am pus-o intr-un vas de Jena in straturi. Mamaliga, slanina bucatele, branza

6 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Sarmale in dovleac

Sarmale in dovleac

Se caleste ceapa, pana prinde o culoare usor aurie si se adauga orezul. Apoi se adauga bulionul

0 voturi    1 comentariu
4h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 4 cotlete de porc(fara os)
  • 2 rosii
  • 250g.mozzarella
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei
  • Pentru sos:
  • 1,5dl. vin rosu
  • 1 lingura sos de soia
  • 2,5dl. smantana
  • 1 lingura unt rece

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sferturi de pasare cu couscus