autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

COTLET DE PORC UMPLUT IN SOS DE VIN ROSU

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 februarie 2009

Ingrediente
(pentru 4 persoane):, , 4 cotlete de porc(fara os), , 2 rosii, , 250g.mozzarella, , 4 linguri sos de soia, , 2 linguri ulei, Pentru sos:, 1,5dl. vin rosu, , 1 lingura sos de soia, , 2,5dl. smantana, , 1 lingura unt rece

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Carnea se spala, se sterge cu un servet de bucatarie si fiecare bucata se bate usor cu batatorul de snitele.
2.Se spala rosiile si se taie felii;branza mozzarella se taie in felii de 1/2 cm.grosime.
3.Pe fiecare cotlet se aseaza cate o felie de rosie si o felie de mozzarella,se ruleaza si se prinde cu scobitori.Se ung cu sos de soia.
3.Uleiul se pune intr-o tigaie , se infierbanta si se frig cotletele umplute cate 8 minute pe fiecare parte.Se scot si se pastreaza la cald.In uleiul ramas se toarna vinul rosu, se lasa sa dea cateva clocote, apoi se adauga sosul de soia si smantana si se lasa sa se ingroase putin.Se ia de pe foc si se incorporeaza untul rece si se condimenteaza cu sare si piper.
4.Se aseaza cotletele umplute pe un platou si se toarna sosul de vin rosu peste ele.Se servesc cu garnitura dupa dorinta si vin rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLET DE PORC UMPLUT IN SOS DE VIN ROSU" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca

Musaca

Musacaua este o mancare foarte usor de facut si foarte gustoasa. Sunt mai multe variante care circula

11 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Strogonof cu cimbru de câmp (Strogonof com tomilho)

Strogonof cu cimbru de câmp (Strogonof com tomilho)

1)Condimenteazã carnea tãiatã fâsiute cu sare si piper. Pune la prãjit carnea in 1 dl ulei

4 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 4 cotlete de porc(fara os)
  • 2 rosii
  • 250g.mozzarella
  • 4 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei
  • Pentru sos:
  • 1,5dl. vin rosu
  • 1 lingura sos de soia
  • 2,5dl. smantana
  • 1 lingura unt rece

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cartofi cu carne in rola