autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

cotlet de porc (vanatoresc)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, slanaina afumata, ulei, ceapa, rosii, orez, morcovi, ardei gras, faina, smantana, supa de oase, mustar, foi de dafin, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cotletul se introduce la cuptor cu 50 ml de ulei si 50 ml de apa, se rumeneste pe ambele parti si se scoate intr-un vas separat. Ceapa si morcovi se inabusa in jiul ramas de la frigerea cotletului, se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, mustar, boia de ardei, foi de dafin, 500 ml de apa fiarta, sare si se mai fierb 30 min. Sosul format se paseaza , se adauga smantana si se mai fierbe 10 min. Orezul se inabusa in 50 ml de ulei , supa de oase si se baga la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet de porc (vanatoresc)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui toscane

Pulpe de pui toscane

Pulpele de pui se curata, se spala si se lasa la scurs. Separat se prepara urmatorul sos:se indeparteaza

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Taci si-nghite cu carnati

Taci si-nghite cu carnati

Intr-un vas yena rotund uns cu margarina asezam un strat de mamaliga, unul cu branza de vaci amestecata

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • slanaina afumata
  • ulei
  • ceapa
  • rosii
  • orez
  • morcovi
  • ardei gras
  • faina
  • smantana
  • supa de oase
  • mustar
  • foi de dafin
  • sare
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Gulas de oaie