Cotletul se introduce la cuptor cu 50 ml de ulei si 50 ml de apa, se rumeneste pe ambele parti si se scoate intr-un vas separat. Ceapa si morcovi se inabusa in jiul ramas de la frigerea cotletului, se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, mustar, boia de ardei, foi de dafin, 500 ml de apa fiarta, sare si se mai fierb 30 min. Sosul format se paseaza , se adauga smantana si se mai fierbe 10 min. Orezul se inabusa in 50 ml de ulei , supa de oase si se baga la cuptor.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii