autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

cotlet de porc (vanatoresc)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, slanaina afumata, ulei, ceapa, rosii, orez, morcovi, ardei gras, faina, smantana, supa de oase, mustar, foi de dafin, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Cotletul se introduce la cuptor cu 50 ml de ulei si 50 ml de apa, se rumeneste pe ambele parti si se scoate intr-un vas separat. Ceapa si morcovi se inabusa in jiul ramas de la frigerea cotletului, se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, mustar, boia de ardei, foi de dafin, 500 ml de apa fiarta, sare si se mai fierb 30 min. Sosul format se paseaza , se adauga smantana si se mai fierbe 10 min. Orezul se inabusa in 50 ml de ulei , supa de oase si se baga la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet de porc (vanatoresc)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Spaghete cu sos de chilli

Spaghete cu sos de chilli

Sosul de chilli Se incinge uleiul de masline intr-o cratita neaderenta si se adauga ceapa, usturoiul

7 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Parjolute marinate

Parjolute marinate

Incepem cu prepararea parjolutelor,amestecand carnea tocata cu sare,piper,usturoi pisat,ierburi provenzale,lingurile

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • slanaina afumata
  • ulei
  • ceapa
  • rosii
  • orez
  • morcovi
  • ardei gras
  • faina
  • smantana
  • supa de oase
  • mustar
  • foi de dafin
  • sare
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
SARMALUTE IN FOI DE VITZA