Cotletul se introduce la cuptor cu 50 ml de ulei si 50 ml de apa, se rumeneste pe ambele parti si se scoate intr-un vas separat. Ceapa si morcovi se inabusa in jiul ramas de la frigerea cotletului, se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, mustar, boia de ardei, foi de dafin, 500 ml de apa fiarta, sare si se mai fierb 30 min. Sosul format se paseaza , se adauga smantana si se mai fierbe 10 min. Orezul se inabusa in 50 ml de ulei , supa de oase si se baga la cuptor.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii