Spalam cotletul si il stegem cu un servet de bucatarie.
Taiem din el felii potrivite ca si grosime.
Curatam ceapa, o spalam si o taiem rondele.
Usturoiul il curatam si il pisam.
Intr-un bol punem ceapa, usturoiul, vinul, pasta de rosii, pasta de gogosari,boiaua de ardei, patrunjelul si cimbrul.
Amestecam bine cu o lingura de lemn, iar la final punem sare si piper dupa gust.
In tot acest amestec dam drumul bucatilor de carne.
Le amestecam bine, acoperim cu folie si introducem bolul la frigider pentru 2-3 ore.
Dupa acest timp scoatem carnea din frigider si o turnam intr-o tava cu tot cu baitul pregatit.
Acoperim cu o folie si introducem tava in cuptorul incins.
Lasam sa se faca la foc potrivit.
Cand este patrunsa cam pe jumatate, taiem carnatul si il punem printre bucatile de friptura si cateva ciupercute am pus eu.
Acoperim tava inapoi si mai lasam pana carnea este foarte bine patrunsa, gustam o bucatica ca sa ne dam seama.
Ultimele 10 minute lasam carnea descoperita sa prinda putina crusta.
O scoatem din cuptor cand este gata, punem folia si o lasam sa stea asa in aburi pentru a fi frageda cand servim.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii