Colteltul de ton se spala sub jet cu apa rece, se lasa la uscat, apoi se prajeste putin in ulei de masline cam vreo 5 minute intorcandu-l.
Apoi se pune in tava unsa cu unt, iar peste peste se pune sare, piper, si vin sec alb cam vreo cana.
se lasa la cuptor 10 minute la temperatura de 210 grade.
Sosul: 2 linguri smantana, 2 linguri mustar si castraveti murati taiati marunt cubulete.
Legumele pe gratar: se taie rosiile feliute ,ardeii, dovleceii, se pot face in tigaie tip gratar fara ulei si se apasa pe legume (timp 5 minute intorcandu-le). Apoi se pun in tigaia unde s-a prajit pestele si se pun 2 - 3 minute pe foc si se adauga sare piper si usturoiul pisat.
Dupa ce s-a facut tonul, se scoate si se pune peste el sosul, apoi inca putin vin alb sec si iarasi se baga la cuptor 10 min tot la 210 grade.
Apoi se aseaza pe platou cu legumele facute pe gratar si lamaia care se si starce putin peste.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii