autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Cotlet de vita marinat

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 28 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 28 martie 2011

Ingrediente
ptr 6 persoane, , bucata de cotlet de vitel 1500-2000 gr, 1pahar devin rosu, boabe de coriandu, frunze de la 1 ramura de rozmarin, 3-4 catei de usturoi, 1-2 linguri zahar brun, sare,, 1lingura de bulion

Dificultate: Redusa Timp: 26h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se face o marinada din vin cu boabe de coriandu si thimin,frunze de rozmarin bulion,usturoi zdrobit si zahar si se pune bucata de carne in marinata si se lasa peste noapte la frigider.Este bine de pus intr-un vas cu capac ca sa se macereze bine.
A doua zi se incinge bine gratarul,se unge bine cu ulei si se incepe a frige carnea pe care am scos-o cu o ora inainte si am lasat-o sa se scurga de marinata.Se frige ca-m jumatate de ora pe fiecare parte pina carnea este bine fripta dar la mijloc ramine roz.Marinada care ramane in tigaie dupa ce am pus carnea la fript se pune pe foc mic pina scade putin si se poate servi alaturi de carnnea fripta.Se taie felii subtiri si se serveste cu cartofi copti si salata de cruditati.Este foarte gustos caci marinata ajuta cotletului,capata un gust mai bun.Este bine de invelit in aluminium imediat ce-am luat-o de pe gratar si de asteptat 5 minute inainte de o taiem felii astfel sucul nu iese din carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de vita marinat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Foietaj cu carne

Foietaj cu carne

Foietajul trebuie sa fie complet decongelat. Curatam si spalam legumele si le taiem bucati mai mici.

43 voturi    22 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Sarmale cu varza proaspata(la pachet)

Intrun vas, punem carnea tocata, adaugam oul, orezul bine spalat si scurs de apa, ceapa si cartoful

13 voturi    14 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 30 martie 2011

    Multumesc ptr complimente sper sa incercati caci iese foarte gustos.Trebuie sa stiti ca mi-au ramas felii de carne si a doua zi le-am facut copiilor sandiviciuri cu ele-le-am prajit putin in tigaia care a fost unsa cu putin ulei si am adaugat salata de legume si muraturi si a iesit gustos.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 29 martie 2011

    Arata nemaipomenit, si mi-e asa o foame.... Gata....vin la masa...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 29 martie 2011

    Ft interesant gen rost beef,!

Dificultate

Redusa

Timp

26h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • ptr 6 persoane
  • bucata de cotlet de vitel 1500-2000 gr
  • 1pahar devin rosu
  • boabe de coriandu
  • frunze de la 1 ramura de rozmarin
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1-2 linguri zahar brun
  • sare,
  • 1lingura de bulion

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

8 voturi    1 comentariu
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

29 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

kok miori (Chef de cuisine)

Multumesc ptr complimente sper sa incercati caci iese foarte gustos.Trebuie sa stiti ca mi-au ramas felii de carne si a doua zi le-am facut copiilor sandiviciuri cu ele-le-am prajit putin in tigaia care a fost unsa cu putin ulei si am adaugat salata de legume si muraturi si a iesit gustos.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita de ficat