autor:

licu pop

» » Mancaruri cu carne

Cotlet in sos de hrean

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2010

Ingrediente
4-5 lingurite de hrean(daca e din magazin daca e proaspat 2 lingurite), 100gr de unt, 150 ml de lapte, 100gr de smantana, 100 gr de cascaval, 4-5 lingurite de otet, o lingura faina alba, sare piper, cotlet de porc afumat, cartofi fierti

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

13 voturi

Mod de preparare

Cartofi:
Se taie rondele si se aseaza intr-o tava de iena unsa cu unt si condimentam cu sare si piper
Cotletul:
Il portionam si il batem cu ciocanul de snitele.Il condimentam si il prajim in ulei pana se rumeneste(am folosit cotlet afumat fiindca ai da o aroma fina si bogata dar se poate folosi si cotlet normal).Il luam din tava si il punem la racit.
Sosul:
Hreanul il punem la macerat cu otetul min 1 ora.In uleiul ce a ramas de la cotlet topim 100gr de unt punem faina si stingem cu laptele.Adaugam smantana si hreanul macerat potrivim de sare si piper.
Cotletele le fierbem 1-2 minute in sos.Punem cotletele peste cartofii din tava peste care turnam sosul iar pe deasupra radem cascaval.Dam la cuptor pana se gratineaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet in sos de hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mazare bob cu carne de vita

Mazare bob cu carne de vita

Curatam legumele si zarzavaturile de coaja si seminte. Spalam carnea de singe si o curatam de eventuale

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Se curata si se spala legumele, apoi se taie in bucati mai mari. Rosiile se decojesc si se taie in

56 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Raluca Buzoianu

    Raluca Buzoianu (Chef de cuisine):

    Am inlocuit cotletul de porc cu pieptul de pui si cartofii la cuptor cu dovlecei. O combinatie deosebit de gustoasa, destul de usoara din punct de vedere caloric si usor de gatit.

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Octavia Cura , 04 aprilie 2015

    delicios

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2011

    Arata nemaipomenit,asocierea cu hrean e super ! Felicitari !

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    am sa incer si eu cu carne de vita dar m-ar tenta sa incerc sosul si cu pui;ce ziceti?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Gustos si frumos!

    • Fara foto

      ica (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      minunat ca de altfel toate retele tale.Nu stiu daca mie o sa imi iasa la fel, asa ca frate draga, te invit sa vi sa imi pregatesti macar jumatate din retele prezentate aici

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      O combinatie foarte interesanta.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Delicios si apetisant!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Cred ca este nemaipomenit !

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      Cred ca este delicios. Mie mi place hreanul si sosul asta e delicios!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      O bunatate,dupa cum este relatata reteta.Trebuie testat,cred ca este un deliciu.Felicitari pentru prezentarea de nota 10.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      O reteta deosebita ...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      Cu siguranta ca este delicios cotletul cu sosul acesta.... Minunat !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      E o bunatate! !

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Voi face reteta asta,dar cu carne de vita;nu va fi asa buna,dar n-am cotlet de porc,iar reteta ta,imi place f.mult.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Foarte bun!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Delicios!!!cu hrean si cotlet afumat....rãmân cu pofta.....

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Este foarte bun,ceva asemanator pregatesc si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

13 voturi

Ingrediente

  • 4-5 lingurite de hrean(daca e din magazin daca e proaspat 2 lingurite)
  • 100gr de unt
  • 150 ml de lapte
  • 100gr de smantana
  • 100 gr de cascaval
  • 4-5 lingurite de otet
  • o lingura faina alba
  • sare piper
  • cotlet de porc afumat
  • cartofi fierti

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
varza la cuptor cu carnat de casa

varza la cuptor cu carnat de casa

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata nemaipomenit,asocierea cu hrean e super ! Felicitari !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pulpe de pui, surpriza