Reteta postata pe: 28 mai 2008
Ingrediente
cotlet de porc cu os taiat felii, usturoi, piper, sare, boia de ardei (dulce sau iute dupa gust), vin alb sec.
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
Mod de preparare
Cotletul taiat felii se sareaza, se pipereza, se presara cu boia de ardei si apoi se unge cu pasta de usturoi (usturoi strivit in prealabil). Se aseaza feliile una peste alta si se lasa la rece pina pe a doua zi (10-12 ore minimum). Apoi se aseaza bine intr-o cratita, se toarna vinul pina ce il acopera si se pune la fiert la foc mic sub capac. Daca in timp ce fierbe scade se mai adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet in vin alb" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mare filozofie nu-i. Se ia cotletul, se spala in apa rece si se aseaza in tava. Restul de ingrediente
5 voturi
4 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate