autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Cotlet pane de vitel

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 octombrie 2009

Ingrediente
2 cotlete de vitel fara os., sare, piper proaspat macinat., 1 lingura faina(sau amidon alimentar)., 2 oua batute,pentru pane., 30 g pesmet., 40 g unt topit., 2 felii de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se bate putin, se sareaza si se face pane in faina, ou si pesmet. Cotletele se prajesc in unt topit incins, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. La nevoie, se reduce focul. Se lasa putin sa se scurga, se orneaza cu cate o felie de lamaie, pe fiecare cotlet si se serveste fierbinte. Putem sa servim cu o garnitura de piure, cartofi prajiti, orez sau spaghete. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet pane de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara si mancare de ardei capia copti

Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara si mancare de ardei capia copti

Ciolanul se portioneaza dupa caz, se razuie un pic cu cutitul ,se spala bine si se aseaza intr-o

11 voturi    13 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

    Delicios.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cotlete de vitel fara os.
  • sare
  • piper proaspat macinat.
  • 1 lingura faina(sau amidon alimentar).
  • 2 oua batute,pentru pane.
  • 30 g pesmet.
  • 40 g unt topit.
  • 2 felii de lamaie.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Cuib de vasole verde cu piept de pui si legume,trase la tigaie