Carnea se bate putin, se sareaza si se face pane in faina, ou si pesmet. Cotletele se prajesc in unt topit incins, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. La nevoie, se reduce focul. Se lasa putin sa se scurga, se orneaza cu cate o felie de lamaie, pe fiecare cotlet si se serveste fierbinte. Putem sa servim cu o garnitura de piure, cartofi prajiti, orez sau spaghete. Pofta buna!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii