autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

COTLET UMPLUT CU SPARANGHEL

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 decembrie 2008

Ingrediente
1,2kg.cotlet de porc cu os,, 2dl. bere blonda,, 3 catei de usturoi,, 1 lingurita mustar de Dijon,, 1/2 dl. ulei,, sare,, piper proaspat macinat, Pentru umplutura:, 1 cutie sparanghel,, 30g. unt,, 3 felii de paine inmuiate in apa,, 1 manunchi patrunjel,, 1 ou,, pesmet,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

22 voturi

Mod de preparare

1.Cotletul se spala, se sareaza,se pipereaza , i se face cu un cutit ascutit o deschizatura in mijloc, unde se va pune umplutura de sparanghel si se freaca cu mustarul amestecat cu cateii de usturoi zdrobiti.Se pune intr-un bol si se varsa peste cotlet uleiul amestecat cu berea.Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la macerat peste noapte,in frigider.
2.Se prepara umplutura:se scurge sparanghelul din conserva, se taie marunt si se pune in untul fierbinte.Se scoate intr-un bol, se adauga painea inmuiata in apa si stoarsa,,oul,sarea, piperul,patrunjelul tocat fin si atata pesmet cat sa se obtina o umplutura nu exagerat de densa , care , cu ajutorul unei linguri se pune in deschizatura facuta in cotlet.
3.Bucata de cotlet cu os se aseaza intr-o tava si se stropeste cu baitul in care s-a tinut carnea,se mai adauga 1-2 dl. bere,se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit si se coace la 190*C cca.40 de minute.Se scoate folia si se mai rumeneste inca 10 minute.
4.Pe un platou se toarna sosul din tava , iar peste se aseaza cotletele taiate si se servesc cu garnitura dupa dorinta: de cartofi, orez, paste , muraturi, legume inabusite etc. si ,bineinteles, bere.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLET UMPLUT CU SPARANGHEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita din pulpe cu ciuperci de toamna

Tocanita din pulpe cu ciuperci de toamna

Fierbi ciupercile, le clatesti cu apa rece, lasi la strecurat, dai pe robot. Pulpele le fierbi cu

28 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu portocal si dulceata

Pui cu portocal si dulceata

Se taie bucatele pieptul de pui, se pune o tigaie pe foc, se adauga uleiul nu foarte mult, se caleste

2 voturi    3 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

22 voturi

Ingrediente

  • 1,2kg.cotlet de porc cu os,
  • 2dl. bere blonda,
  • 3 catei de usturoi,
  • 1 lingurita mustar de Dijon,
  • 1/2 dl. ulei,
  • sare,
  • piper proaspat macinat
  • Pentru umplutura:
  • 1 cutie sparanghel,
  • 30g. unt,
  • 3 felii de paine inmuiate in apa,
  • 1 manunchi patrunjel,
  • 1 ou,
  • pesmet,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ceafa la gratar cu cartofi noi