autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

COTLET UMPLUT CU SPARANGHEL

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 decembrie 2008

Ingrediente
1,2kg.cotlet de porc cu os,, 2dl. bere blonda,, 3 catei de usturoi,, 1 lingurita mustar de Dijon,, 1/2 dl. ulei,, sare,, piper proaspat macinat, Pentru umplutura:, 1 cutie sparanghel,, 30g. unt,, 3 felii de paine inmuiate in apa,, 1 manunchi patrunjel,, 1 ou,, pesmet,, sare,, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

22 voturi

Mod de preparare

1.Cotletul se spala, se sareaza,se pipereaza , i se face cu un cutit ascutit o deschizatura in mijloc, unde se va pune umplutura de sparanghel si se freaca cu mustarul amestecat cu cateii de usturoi zdrobiti.Se pune intr-un bol si se varsa peste cotlet uleiul amestecat cu berea.Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la macerat peste noapte,in frigider.
2.Se prepara umplutura:se scurge sparanghelul din conserva, se taie marunt si se pune in untul fierbinte.Se scoate intr-un bol, se adauga painea inmuiata in apa si stoarsa,,oul,sarea, piperul,patrunjelul tocat fin si atata pesmet cat sa se obtina o umplutura nu exagerat de densa , care , cu ajutorul unei linguri se pune in deschizatura facuta in cotlet.
3.Bucata de cotlet cu os se aseaza intr-o tava si se stropeste cu baitul in care s-a tinut carnea,se mai adauga 1-2 dl. bere,se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit si se coace la 190*C cca.40 de minute.Se scoate folia si se mai rumeneste inca 10 minute.
4.Pe un platou se toarna sosul din tava , iar peste se aseaza cotletele taiate si se servesc cu garnitura dupa dorinta: de cartofi, orez, paste , muraturi, legume inabusite etc. si ,bineinteles, bere.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLET UMPLUT CU SPARANGHEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu miere si portocale

Pui cu miere si portocale

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se

2 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza

1 vot    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

22 voturi

Ingrediente

  • 1,2kg.cotlet de porc cu os,
  • 2dl. bere blonda,
  • 3 catei de usturoi,
  • 1 lingurita mustar de Dijon,
  • 1/2 dl. ulei,
  • sare,
  • piper proaspat macinat
  • Pentru umplutura:
  • 1 cutie sparanghel,
  • 30g. unt,
  • 3 felii de paine inmuiate in apa,
  • 1 manunchi patrunjel,
  • 1 ou,
  • pesmet,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pipote cu ceapa