autor:

NADIA MARIA

» » Mancaruri cu carne

cotlet umplut

Autor: NADIA MARIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NADIA MARIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Ingrediente
un cotlet de cca.1 Kg, 20-25 cm cirnat afumat, 1 ardeu rosu, 1 castravete murat, 1 morcov fiert, 6 fasii bacon (kaizer) afumat, 1 pahar vin alb, sare, piper, ulei, ata de bucatarie

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Cotletul se despica longitudinal pe mijloc(fara a ajunge sa-l taiati de tot),pe urma ambele jumatati se se despica la fel( ca si cum ati deschide o carte)Se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper si se incepe a inrola.prima data se pune pe marginea carnii bastonase de ardei (de grosimea unui deget)se infasoara, pe urma fisii de castravete murat, se infasoara, cirnatul intreg, se infasoara, bastonase de morcov fiert, se infasoara,la urma o fisie de bacon (kaizer).Cind ati terminat de inrolat carnea cu toate ingredientele, se leaga cu ata de bucatari, se aseaza in tava cu putin ( 1 lingura ) de ulei, se acopera cu restul de fisii de bacon (kaizer), se toarna vinul alb si se introduce la cuptor cam doua ore la 200º C stropind din cind in cind cu zeama din tava.Catre sfirsit se intoarce ruloul pentru a se rumeni pe toate partile.Cind este gata se scoate ata si se strecoara sosul format in tava.
Se poate servi cald cu garnitura de cartofi sau zarzavaturi, sau rece ca si aperitv.
Arata foarte bine cind este taiat si este foarte gustos .

Va doresc pofta buna si sper sa va placa.
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlet umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet umplut cu garnitura de fasole verde, ciuperci si porumb

Cotlet umplut cu garnitura de fasole verde, ciuperci si porumb

Am inceput cu prepararea compozitiei pt carnat. Intr-un castronas amestecam foarte bine carnea tocata,

1 vot    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci

Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci

Carnea de vita taiata bucati se pregateste sote la cuptor, in vas Jena (putina apa, putin ulei de

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    trebuie sa fie gustos

  • Fara foto

    nadia , 15 ianuarie 2010

    pentru Lumi. pe carnea intinsa se pun bastunasele de ardei si rulezi carnea peste pina ce acoperi ardeul, continui punind castravetele si rulezi in continuare , casi cind rulezi un cozonac cu nuca sau mac, doar ca la fiecare rulare pui alta umplutura. Sper ca ai inteles si sper sa probezi reteta .Sunt sigura ca o sa-ti iasa de minune. Imi pare rau dar nu am poze in timp ce il preparam pentru ca nu eram pregatita sa postez reteta. Toate cele bune

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    nu am inteles cum le infasori!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Foarte apetisant!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      Un deliciu...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      arata ft bine!apetisant de bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • un cotlet de cca.1 Kg
  • 20-25 cm cirnat afumat
  • 1 ardeu rosu
  • 1 castravete murat
  • 1 morcov fiert
  • 6 fasii bacon (kaizer) afumat
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei
  • ata de bucatarie

Raporteaza reteta

Retete
de NADIA MARIA
Tarta de prune ( pentru 2 persoane)

Tarta de prune ( pentru 2 persoane)

Cu foaia de foietaj se foreaza tava (dreptunghiulara sau rotunda)baza si peretii. Se acopera bine

5 voturi    5 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Cozonac cu nuca

Cozonac cu nuca

Laptele se amesteca cu 75 g zahar si se pune la incalzit. Cind este cald se amesteca cu 3 linguri

9 voturi    7 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort Fanta

Tort Fanta

Pentru inceput se face un blat : 5 albuse batute spuma ,se adauga cele 5 galbenuse amestecate bine

10 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Torturi

Alice85 (Chef de cuisine)

trebuie sa fie gustos

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci