autor:

andy andreea

» » Fripturi

Cotlete cu ierburi aromate

Autor: andy andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andy andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 august 2012

Ingrediente
4 cotlete de porc de circa 180 g fiecare, 1 ceapa, 2 catei usturoi, 4 lg verdeata proaspata (patrunjel, cepsoara, frunze de busuioc si rozmarin), 3 lg branza cu mucegai albastru, 2 lg ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se marunteste si verdeata si apoi si amesteca toate cu branza, obtinand o pasta.

Fiecare cotlet, bine uscat se despica sub forma unui portofel si se umple cu pasta de branza.Se inchide cu ajutorul unei scobitori, se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se rumenesc cotletele pe ambele parti, apoi se mai lasa sa se prajeasca, la foc moderat, pana sunt gata.





Sfat: Se pot servi cu cartofi copti in folie sau cartofi prajiti, iar vara cu o salata asortata de cruditati!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Daca vrei sa incerci sa-l stropesti cu putin vin alb!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc de circa 180 g fiecare
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 4 lg verdeata proaspata (patrunjel
  • cepsoara
  • frunze de busuioc si rozmarin)
  • 3 lg branza cu mucegai albastru
  • 2 lg ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de andy andreea
Cozonac cu trei umpluturi

Cozonac cu trei umpluturi

Se dizolva drojdia cu o lg de zahar, putin lapte caldut, o lg de faina si se lasa sa creasca intr-un

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Bilute de cartofi

Bilute de cartofi

Se fierb carofi in apa cu sare, se scurg, se curata de coaja si se piseaza bine.Se adauga untul topit,

2 voturi    0 comentarii
55 min
Aperitive
Conopida a'la Austria

Conopida a'la Austria

Se curata conopida, se desface in bucatele, se lasa 15 min in apa cu sare, apoi se spala.Se acopera

6 voturi    1 comentariu
58 min
Aperitive
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Daca vrei sa incerci sa-l stropesti cu putin vin alb!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulouri de pui cu sos de Sana şi hrean