Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se marunteste si verdeata si apoi si amesteca toate cu branza, obtinand o pasta.
Fiecare cotlet, bine uscat se despica sub forma unui portofel si se umple cu pasta de branza.Se inchide cu ajutorul unei scobitori, se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper.
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se rumenesc cotletele pe ambele parti, apoi se mai lasa sa se prajeasca, la foc moderat, pana sunt gata.
Sfat: Se pot servi cu cartofi copti in folie sau cartofi prajiti, iar vara cu o salata asortata de cruditati!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii