Cotlete cu ierburi aromate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cotlete cu ierburi aromate

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc de circa 180 g fiecare
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 4 lg verdeata proaspata (patrunjel, cepsoara, frunze de busuioc si rozmarin)
  • 3 lg branza cu mucegai albastru
  • 2 lg ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se marunteste si verdeata si apoi si amesteca toate cu branza, obtinand o pasta.

Fiecare cotlet, bine uscat se despica sub forma unui portofel si se umple cu pasta de branza.Se inchide cu ajutorul unei scobitori, se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se rumenesc cotletele pe ambele parti, apoi se mai lasa sa se prajeasca, la foc moderat, pana sunt gata.

Sfat: Se pot servi cu cartofi copti in folie sau cartofi prajiti, iar vara cu o salata asortata de cruditati!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise