autor:

andy andreea

» » Fripturi

Cotlete cu ierburi aromate

Autor: andy andreea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andy andreea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 august 2012

Ingrediente
4 cotlete de porc de circa 180 g fiecare, 1 ceapa, 2 catei usturoi, 4 lg verdeata proaspata (patrunjel, cepsoara, frunze de busuioc si rozmarin), 3 lg branza cu mucegai albastru, 2 lg ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se marunteste si verdeata si apoi si amesteca toate cu branza, obtinand o pasta.

Fiecare cotlet, bine uscat se despica sub forma unui portofel si se umple cu pasta de branza.Se inchide cu ajutorul unei scobitori, se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se rumenesc cotletele pe ambele parti, apoi se mai lasa sa se prajeasca, la foc moderat, pana sunt gata.





Sfat: Se pot servi cu cartofi copti in folie sau cartofi prajiti, iar vara cu o salata asortata de cruditati!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui imbatat in bere

Pui imbatat in bere

Spala pulpele, taie-le in jumatate apoi freacale bine cu amestecul de condimente (boia iute si dulce,

10 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Fripturi
Friptura de porc la cuptor

Friptura de porc la cuptor

Spalam muschiul, il uscam in prosop de hartie si in asezam in tigaia incinsa cu ulei pana face crusta

43 voturi    14 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Daca vrei sa incerci sa-l stropesti cu putin vin alb!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc de circa 180 g fiecare
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 4 lg verdeata proaspata (patrunjel
  • cepsoara
  • frunze de busuioc si rozmarin)
  • 3 lg branza cu mucegai albastru
  • 2 lg ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de andy andreea
Cozonac cu trei umpluturi

Cozonac cu trei umpluturi

Se dizolva drojdia cu o lg de zahar, putin lapte caldut, o lg de faina si se lasa sa creasca intr-un

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Bilute de cartofi

Bilute de cartofi

Se fierb carofi in apa cu sare, se scurg, se curata de coaja si se piseaza bine.Se adauga untul topit,

2 voturi    0 comentarii
55 min
Aperitive
Conopida a'la Austria

Conopida a'la Austria

Se curata conopida, se desface in bucatele, se lasa 15 min in apa cu sare, apoi se spala.Se acopera

5 voturi    1 comentariu
58 min
Aperitive
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Daca vrei sa incerci sa-l stropesti cu putin vin alb!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Frigarui