autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlete cu ierburi aromate

Autor: ersilia99 (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ersilia99 (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
4 bucati cotlete de porc (cca 180 gr), o ceapa, 2 catei de usturoi, 4 linguri de verdeata (busuioc, rozmarin, patrunjel), 3 linguri branza gorgonzola, ,2 linguri ulei, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa, usturoiul si verdeata se toaca marunt si se ameesteca cu branza, obtinand o pasta. Fiecare cotlet, bine uscat, se taie sub forma de portofel si se umple cu aceasta pasta si se prinde cu o scobitoare. Se condimenteaza dupa gust. Cotletele se rumenesc in tigaie, pe ambele parti. Se pot servi cu diverse garnituri, dupa gusturile fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlete cu ierburi aromate

Cotlete cu ierburi aromate

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se marunteste si verdeata si apoi si amesteca toate

0 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
FLOAREA-SOARELUI

FLOAREA-SOARELUI

Se imparte muschiul file in trei bucati. Fiecare bucata se despica si se bate - de grosimea unui

8 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati cotlete de porc (cca 180 gr)
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri de verdeata (busuioc
  • rozmarin
  • patrunjel)
  • 3 linguri branza gorgonzola
  • ,2 linguri ulei
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
CARTOFI CU BOIA SI SNITEL DE PUI