Reteta postata pe: 04 iunie 2009
Ingrediente
4 bucati cotlete de porc (cca 180 gr), o ceapa, 2 catei de usturoi, 4 linguri de verdeata (busuioc, rozmarin, patrunjel), 3 linguri branza gorgonzola, ,2 linguri ulei, sare, piper.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Ceapa, usturoiul si verdeata se toaca marunt si se ameesteca cu branza, obtinand o pasta. Fiecare cotlet, bine uscat, se taie sub forma de portofel si se umple cu aceasta pasta si se prinde cu o scobitoare. Se condimenteaza dupa gust. Cotletele se rumenesc in tigaie, pe ambele parti. Se pot servi cu diverse garnituri, dupa gusturile fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt, se marunteste si verdeata si apoi si amesteca toate
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate