Se curata castravetele,se taie pe lungime,dupa care se scot semintele, cu ajutorul unei lingurite.
Jumatatile de castravete se inabusesc in 2 linguri de ulei de masline.In acel ulei se adauga usturoiul,sarea si smantana si se lasa sa mai mijoteze inca 3-4 minute,la urma se adauga mararul.
Cotletele de miel se prajesc pe ambele parti, timp de 4-5 minute, dupa care se condimenteaza cu sare,piper roz proaspat macinat,rozmarin uscat si tarhon uscat.Se aranjeaza pe farfurii cotletele alaturi de castravetele inabusit.Se poate servii alaturi de o salata verde cu ceapa verde,cu usturoi verde,cu ridichi,traditional pastelui.Eu castravetele inabusit il consider ca o garnitura la cotletul de miel. Pofta buna!!!Paste fericit !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii