Se curata castravetele,se taie pe lungime,dupa care se scot semintele, cu ajutorul unei lingurite.
Jumatatile de castravete se inabusesc in 2 linguri de ulei de masline.In acel ulei se adauga usturoiul,sarea si smantana si se lasa sa mai mijoteze inca 3-4 minute,la urma se adauga mararul.
Cotletele de miel se prajesc pe ambele parti, timp de 4-5 minute, dupa care se condimenteaza cu sare,piper roz proaspat macinat,rozmarin uscat si tarhon uscat.Se aranjeaza pe farfurii cotletele alaturi de castravetele inabusit.Se poate servii alaturi de o salata verde cu ceapa verde,cu usturoi verde,cu ridichi,traditional pastelui.Eu castravetele inabusit il consider ca o garnitura la cotletul de miel. Pofta buna!!!Paste fericit !!!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii