Se curata castravetele,se taie pe lungime,dupa care se scot semintele, cu ajutorul unei lingurite.
Jumatatile de castravete se inabusesc in 2 linguri de ulei de masline.In acel ulei se adauga usturoiul,sarea si smantana si se lasa sa mai mijoteze inca 3-4 minute,la urma se adauga mararul.
Cotletele de miel se prajesc pe ambele parti, timp de 4-5 minute, dupa care se condimenteaza cu sare,piper roz proaspat macinat,rozmarin uscat si tarhon uscat.Se aranjeaza pe farfurii cotletele alaturi de castravetele inabusit.Se poate servii alaturi de o salata verde cu ceapa verde,cu usturoi verde,cu ridichi,traditional pastelui.Eu castravetele inabusit il consider ca o garnitura la cotletul de miel. Pofta buna!!!Paste fericit !!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii