autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Cotlete de miel cu fasole verde

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 octombrie 2009

Ingrediente
250 g fasole verde., 1 ceapa mica., 2 catei de usturoi., 2 linguri de unt., putin cimbru., 125 ml supa de carne fierbinte., sare, piper proaspat macinat., 4 cotlete de miel., 1 lingurita chimen uscat., 2 linguri unt topit.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Fasolea se rupe in bucati de marime potrivita. Ceapa si usturoiul se taie marunt. Untul se pune intr-o oala la incins si se caleste aproximativ 3 minute ceapa, usturoiul si fasolea. Se adauga cimbrul si supa. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba, sub capac, aproximativ 20 minute, la foc mic. Al doilea catel de usturoi se zdrobeste, se ung cotletele cu acesta, deasupra se presara piper si chimen. Cotletele se prajesc in unt bine incins, pe fiecare parte aproximativ 3 minute. La nevoie, se reduce focul. Apoi se sareaza carnea. Carnea se aseaza in oala cu fasolea si se lasa acoperita 2 minute sa se imbibe, apoi se serveste fierbinte. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de miel cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlete de porc umplute cu fasole verde si ciuperci in mantie de prapur de miel

Cotlete de porc umplute cu fasole verde si ciuperci in mantie de prapur de miel

Cotletele se spala si se zvanta, apoi se face un locas cu un cutit ascutit, in partea superioara

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

    Imi place mielul,suna bine.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    Hmmm,o bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g fasole verde.
  • 1 ceapa mica.
  • 2 catei de usturoi.
  • 2 linguri de unt.
  • putin cimbru.
  • 125 ml supa de carne fierbinte.
  • sare
  • piper proaspat macinat.
  • 4 cotlete de miel.
  • 1 lingurita chimen uscat.
  • 2 linguri unt topit.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Imi place mielul,suna bine.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pasare cu orez si legume