autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

COTLETE DE MIEL IN CRUSTA DE VERDEATA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Ingrediente
(4 portii):, 1 carcasa de miel cu coaste lungi de 800g.,, 2 cepe mici,, 2-3 fire de cimbru, , 2 fire de menta,, 2 fire de patrunjel, , 1 fir de rozmarin,, 60g. pesmet alb, , 50g. parmezan ras,, 30g. unt topit,, 1 ou,, 3 linguri seminte floarea-soarelui (decorticate),, 2 linguri de mustar,, 4 linguri ulei de masline,, sare,, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Se indeparteaza pielea de pe carne cu grija si se freaca coastele cu piper.
2.Se curata ceapa si se taie fin.Se spala plantele aromatice si se toaca marunt.
3.Se amesteca pesmetul , parmezanul ras, verdeata tocata,ceapa, untul topit, oul si semintele de floarea soarelui intr-un castron.
4.Intr-un vas mai inalt, se prajeste carcasa de miel pe toate partile,in ulei.Se sareaza si se continua prajirea in cuptor, la 140*C, timp de 25 minute.Se scoate carnea , se unge cu mustar si cu amestecul de plante aromatice , se mareste flacara si se mai da la cuptor inca 10 minute, pentru a primi o culoare aurie.
5.Se lasa friptura sa se odihneascaun pic, se portioneaza si se serveste cu garnitura dupa plac , salata verde si un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLETE DE MIEL IN CRUSTA DE VERDEATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Hamburger homemade

Hamburger homemade

Pentru inceput am intins carnea pe suprafata de lucru si am condimentat-o cu sare, piper si boia

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Se scot cotoarele de la ardei si se pun cu capul in jos sa se scurga de apa. Tocam ceapa marunt si

11 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • (4 portii):
  • 1 carcasa de miel cu coaste lungi de 800g.,
  • 2 cepe mici,
  • 2-3 fire de cimbru
  • 2 fire de menta,
  • 2 fire de patrunjel
  • 1 fir de rozmarin,
  • 60g. pesmet alb
  • 50g. parmezan ras,
  • 30g. unt topit,
  • 1 ou,
  • 3 linguri seminte floarea-soarelui (decorticate),
  • 2 linguri de mustar,
  • 4 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Copane cu cartofi la cuptor