autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

COTLETE DE MIEL IN CRUSTA DE VERDEATA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Ingrediente
(4 portii):, 1 carcasa de miel cu coaste lungi de 800g.,, 2 cepe mici,, 2-3 fire de cimbru, , 2 fire de menta,, 2 fire de patrunjel, , 1 fir de rozmarin,, 60g. pesmet alb, , 50g. parmezan ras,, 30g. unt topit,, 1 ou,, 3 linguri seminte floarea-soarelui (decorticate),, 2 linguri de mustar,, 4 linguri ulei de masline,, sare,, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Se indeparteaza pielea de pe carne cu grija si se freaca coastele cu piper.
2.Se curata ceapa si se taie fin.Se spala plantele aromatice si se toaca marunt.
3.Se amesteca pesmetul , parmezanul ras, verdeata tocata,ceapa, untul topit, oul si semintele de floarea soarelui intr-un castron.
4.Intr-un vas mai inalt, se prajeste carcasa de miel pe toate partile,in ulei.Se sareaza si se continua prajirea in cuptor, la 140*C, timp de 25 minute.Se scoate carnea , se unge cu mustar si cu amestecul de plante aromatice , se mareste flacara si se mai da la cuptor inca 10 minute, pentru a primi o culoare aurie.
5.Se lasa friptura sa se odihneascaun pic, se portioneaza si se serveste cu garnitura dupa plac , salata verde si un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLETE DE MIEL IN CRUSTA DE VERDEATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura Moldoveneasca...

Tochitura Moldoveneasca...

Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc

10 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf de pui

Pilaf de pui

Intr-o cratita cu apa rece puneti puiul taiat bucati dati la fiert. Cand incepe sa dea in clocote

7 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • (4 portii):
  • 1 carcasa de miel cu coaste lungi de 800g.,
  • 2 cepe mici,
  • 2-3 fire de cimbru
  • 2 fire de menta,
  • 2 fire de patrunjel
  • 1 fir de rozmarin,
  • 60g. pesmet alb
  • 50g. parmezan ras,
  • 30g. unt topit,
  • 1 ou,
  • 3 linguri seminte floarea-soarelui (decorticate),
  • 2 linguri de mustar,
  • 4 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fiptura de miel