1.Se indeparteaza pielea de pe carne cu grija si se freaca coastele cu piper.
2.Se curata ceapa si se taie fin.Se spala plantele aromatice si se toaca marunt.
3.Se amesteca pesmetul , parmezanul ras, verdeata tocata,ceapa, untul topit, oul si semintele de floarea soarelui intr-un castron.
4.Intr-un vas mai inalt, se prajeste carcasa de miel pe toate partile,in ulei.Se sareaza si se continua prajirea in cuptor, la 140*C, timp de 25 minute.Se scoate carnea , se unge cu mustar si cu amestecul de plante aromatice , se mareste flacara si se mai da la cuptor inca 10 minute, pentru a primi o culoare aurie.
5.Se lasa friptura sa se odihneascaun pic, se portioneaza si se serveste cu garnitura dupa plac , salata verde si un vin alb sec.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii