Se bat cotletele,se sara,se tavalesc in faina sau mai bine in pesmet pisat,se rumenesc intr-o tigaie cu putin unt,ingrijind sa nu se arza;apoi se trage tigaia de la foc,se pune putin unt sa se rumeneasca,se amesteca cu galbenusurile de ou,se moaie inauntru cotletele si se frig pe gratar la foc moale.
Se servesc cu coaje de lamaie.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii