Se bat cotletele,se sara,se tavalesc in faina sau mai bine in pesmet pisat,se rumenesc intr-o tigaie cu putin unt,ingrijind sa nu se arza;apoi se trage tigaia de la foc,se pune putin unt sa se rumeneasca,se amesteca cu galbenusurile de ou,se moaie inauntru cotletele si se frig pe gratar la foc moale.
Se servesc cu coaje de lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii