autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

COTLETE DE MISTRET CU CIUPERCI

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
4 cotlete de mistret ,, faina ,, ulei, 100 g. morcovi,, 100 g. telina ,, 100 g. ceapa ,, 100 g pasta de tomate,, 100 g. ciuperci,, 1 pahar vin rosu,, 500 g .smantana,, verdeata,(patrunjel verde, marar), piper,, condimente pentru vanat,, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. Se marineaza cotletele de mistret si se tin in marinata o noapte.
2. Se condimenteaza cotletele cu sare, piper si condimente pentru carne de vanat, se trec prin faina si se prajesc in ulei. Se pun intr-un vas de Jena si se tin la cald. In uleiul ramas, se caleste zarzavatul de supa dat pe razatoare si ceapa tocata. Se adauga pasta de tomate, 1 lingura apa, vinul si se lasa sa fiarba 30 min.
3. Se strecoara sosul peste cotlete, se adauga smantana amestecata cu faina ramasa si ciupercile, se mai adauga condimente, daca este necesar, si se continua fierberea, pana cand carnea s-a patruns. Cotletele se servesc presarate cu verdeata tocata marunt. Insotim preparatul de un vin rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLETE DE MISTRET CU CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de porc inabusita, cu garnitura de orez salbatic

Pulpa de porc inabusita, cu garnitura de orez salbatic

1. Pulpa de porc o spalam si o taiem fasii de 10 cm lungime si 2 cm latime. O rumenim pe toate partile

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
RULADA DE CURCAN UMPLUTA CU LEGUME

RULADA DE CURCAN UMPLUTA CU LEGUME

Pieptul de curcan se toaca prin masina de tocat, impreuna cu putina ceapa si verdeata.Apoi se amesteca

8 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 cotlete de mistret ,
  • faina ,
  • ulei
  • 100 g. morcovi,
  • 100 g. telina ,
  • 100 g. ceapa ,
  • 100 g pasta de tomate,
  • 100 g. ciuperci,
  • 1 pahar vin rosu,
  • 500 g .smantana,
  • verdeata,(patrunjel verde
  • marar)
  • piper,
  • condimente pentru vanat,
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Muschiulet de porc rulat