1. Se marineaza cotletele de mistret si se tin in marinata o noapte.
2. Se condimenteaza cotletele cu sare, piper si condimente pentru carne de vanat, se trec prin faina si se prajesc in ulei. Se pun intr-un vas de Jena si se tin la cald. In uleiul ramas, se caleste zarzavatul de supa dat pe razatoare si ceapa tocata. Se adauga pasta de tomate, 1 lingura apa, vinul si se lasa sa fiarba 30 min.
3. Se strecoara sosul peste cotlete, se adauga smantana amestecata cu faina ramasa si ciupercile, se mai adauga condimente, daca este necesar, si se continua fierberea, pana cand carnea s-a patruns. Cotletele se servesc presarate cu verdeata tocata marunt. Insotim preparatul de un vin rosu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii