autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

COTLETE DE MISTRET CU CIUPERCI

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
4 cotlete de mistret ,, faina ,, ulei, 100 g. morcovi,, 100 g. telina ,, 100 g. ceapa ,, 100 g pasta de tomate,, 100 g. ciuperci,, 1 pahar vin rosu,, 500 g .smantana,, verdeata,(patrunjel verde, marar), piper,, condimente pentru vanat,, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. Se marineaza cotletele de mistret si se tin in marinata o noapte.
2. Se condimenteaza cotletele cu sare, piper si condimente pentru carne de vanat, se trec prin faina si se prajesc in ulei. Se pun intr-un vas de Jena si se tin la cald. In uleiul ramas, se caleste zarzavatul de supa dat pe razatoare si ceapa tocata. Se adauga pasta de tomate, 1 lingura apa, vinul si se lasa sa fiarba 30 min.
3. Se strecoara sosul peste cotlete, se adauga smantana amestecata cu faina ramasa si ciupercile, se mai adauga condimente, daca este necesar, si se continua fierberea, pana cand carnea s-a patruns. Cotletele se servesc presarate cu verdeata tocata marunt. Insotim preparatul de un vin rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLETE DE MISTRET CU CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fattah din naut sau fattah al hommos

Fattah din naut sau fattah al hommos

Inainte de toate: daca doriti sa folositi boabe de naut uscate, le fierbeti impreuna dupa care jumate

5 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 cotlete de mistret ,
  • faina ,
  • ulei
  • 100 g. morcovi,
  • 100 g. telina ,
  • 100 g. ceapa ,
  • 100 g pasta de tomate,
  • 100 g. ciuperci,
  • 1 pahar vin rosu,
  • 500 g .smantana,
  • verdeata,(patrunjel verde
  • marar)
  • piper,
  • condimente pentru vanat,
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mazare cu carne