1.Cotletele se frig pe ambele parti in unt (100g.).
2.In acest timp, castanele se cresteaza ,se tin 10 minute in apa clocotita si se curata de coaja si pielita.
3.Ciupercile taiate julien , se prajesc in restul de unt ,se adauga castanele taiate jumatati si zeama de carne .Se sareaza si pipereaza si se lasa sa fiarba 20 minute acoperit ,la foc mic.Se toarna peste cotlete si se dau la cuptor,40 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii