1.Cotletele se frig pe ambele parti in unt (100g.).
2.In acest timp, castanele se cresteaza ,se tin 10 minute in apa clocotita si se curata de coaja si pielita.
3.Ciupercile taiate julien , se prajesc in restul de unt ,se adauga castanele taiate jumatati si zeama de carne .Se sareaza si pipereaza si se lasa sa fiarba 20 minute acoperit ,la foc mic.Se toarna peste cotlete si se dau la cuptor,40 minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii