autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

COTLETE DE PORC CU SOS DE ANANAS

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2008

Ingrediente
4 cotlete de porc(a 400g.fiecare), Pentru bait:, 4 catei de usturoi,, 3 linguri de suc de portocale,, 1 lingura mier,, 2 linguri otet de vin rosu,, 1 lingurita oregano,, 1 lingurita chimen pisat,, 1/2 lingurita coriandru pisat,, 1/2 lingurita piper proaspat macinat,, 2 linguri ulei de masline,, 1/2 lingurita praf de chili, , Sosul de ananas:, , 1/2 ananas,, 1 cepa rosie,, 1-2 ardei iuti,, 4 linguri suc de lamaie verde,, coaja de la o lamaie verde,, 2 linguri frunze de coriandru,, sare,, sos Tabasco(din comert)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. Cotletele de porc se tin in bait o ora. Se frig apoi cate 8-10 minute, pe fiecare parte.
2. Se prepara sosul de ananas: ananasul curatat se taie cubulete; la fel se taie si ceapa. Ardeiul iute se taie rotocoale; toate se amesteca cu sucul de lamaie, coaja rasa de lamaie si cu coriandrul tocat marunt. Se sareaza si se adauga sos Tabasco, se amesteca si se lasa la rece 30 de minute.
3. Cotletele se servesc cu sosul de ananas si cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "COTLETE DE PORC CU SOS DE ANANAS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Ceapa se taie splzisori si se caleste in putin ulei.Se adauga fasiile ( pasta) de ardei, piperul,

24 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE CARTOFI CU CABANOS

TOCANITA DE CARTOFI CU CABANOS

Intro cratita, punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt, calim pana devine sticloasa,

3 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc(a 400g.fiecare)
  • Pentru bait:
  • 4 catei de usturoi,
  • 3 linguri de suc de portocale,
  • 1 lingura mier,
  • 2 linguri otet de vin rosu,
  • 1 lingurita oregano,
  • 1 lingurita chimen pisat,
  • 1/2 lingurita coriandru pisat,
  • 1/2 lingurita piper proaspat macinat,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1/2 lingurita praf de chili
  • Sosul de ananas:
  • 1/2 ananas,
  • 1 cepa rosie,
  • 1-2 ardei iuti,
  • 4 linguri suc de lamaie verde,
  • coaja de la o lamaie verde,
  • 2 linguri frunze de coriandru,
  • sare,
  • sos Tabasco(din comert)

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu pipote si inimi